Grafik Görünüm : IVT BlueSoleil marka Bluetooth aldım YARDIM LÜTFEN.

serdal.acar
04-08-2006, 02:38
Arkadaşlar merhaba 100mt kapasiteli bu markalı bluetooth aldım.
tamam gayet hoş güzel çalışıyor. kendi bi tane programı var IVT BlueSoleil isminde burda telefonun desteklediği servisler gözüküyo ya arkadaşlar ben sony ericson orjinal my phone explorer dahil oyunlar kalsörünü göremiyorum napacam ben ya Bilgisayarımda da göremiyorum sorunsuz çalışıyor modem olarak bağlandım internete işte diğer programlar senkronizasyon hepsi sorunsuz ama ben UYGULAMA VE OYUNLARI TELEFONUMA ATAMIYORUM DIGER KLASORUNE GONDERIYORUM FAKAT ORDADA KIZILOTESIYLE BLUETOOTHHLA GONDER DIYOR LUTFEN ACIL YARDIMMMM

mustafainceoglu
08-08-2006, 13:00
Arkadaş,
Uygulama ve oyunları normal explorerden göremezsin ve herhangi bir işlem yapamazsın. Bunlara sadece telefonunun kendi programını kullanarak ulaşabilirsin.

carrierboy
08-08-2006, 13:59
Arkadaşım aynı bluetoothdan bende de var.Ama Benim Tel Nokia 6670, müzik oyun ,uygulama herşeyi gönderiyorum.Direk Mesajlar menüsüne gidiyor ordan yüklüyorum oyunn ve uygulamaları,sonra gönderdiğimi mesajlardan siliyorum.Nokia olsaydı yardım edebilirdim.Fakat sen telefonunu iyice bir incele gelen mesajlar nereye kaydedilsin diye belki bir bölüm vardır..