alibeyamca
21-12-2003, 01:42
mr modül için bin dosyası *** güncelleme programı.....
|
Grafik Görünüm : MR modül bin dosyası *** güncelleme prog..... alibeyamca 21-12-2003, 01:42 mr modül için bin dosyası *** güncelleme programı..... au.1 22-01-2004, 21:58 alibeyamca 1 hafta kadar önce MR 1.055 aldım fakat elle *** girmek biraz canımı sıkıyor, funcard yüklemek bence daha basit. yukarıda bahsettiğin program yoksa benim ilacımmı, nasıl kullanılacağını ve ne işe yaradığını biraz daha açık anlatırsan sevinirim biraz acemiyimde. bin dosyası ne işe yarıyor? bunda güncel şifrelermi var yani elle keyleri değiştirmeden bin dosyasını değiştirerek işimiz oluyormu? vs.vs. mutu 23-01-2004, 10:45 aynı şeyi bende çok merak ediyorum fun card ile ****** nasıl güncellenir??? saygılar suko_s 23-01-2004, 11:24 Alibeyamca bıraz daha acabılırmısın bu konuyu.Blocker gıbımı olacak yanı MR.ler.Hepimizin ılacı olur gercekten. Umitb 23-02-2004, 12:06 Selamlar; Forumdan yanlış takip etmediysem *** güncelleme işini kumandadan yapmak istemeyler için Alibeyamca program eklemiş bu programla aynı modüle versiyon atar gibi bin dosyasında bulunan keyleri atıyoruz.Bu işinde Matrix Loader ile yapıldığını biliyorum.Ustalarım yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Kolay gelsin Bulent Tekcan 23-02-2004, 12:16 Arkdaşlar bu konuyu hepiniz biliyorsunuz......Matrix alanında sticky olan yerlere biraz dikkatli bakın.Splitter'lar MR Edit programları hepsi var. Bu dosyada var orada aslında.Bu dosyanın yaptığı .bin dosyasını edit etmek,sonrası ya CAS İnterface ile atarsınız,yada fun splitter ile dosyayı bölüp normal MR yazılımını fun kartla yüklersiniz.Sakın nasıl diye sormayın :) heryerde yazdık bunuda,bildiğiniz versiyon atma işlemi o kadar.Bu dosyanın 1.9.0 ı vardı zaten,ancak yeni çıkan 1.06 ile çalışmıyordu o yenilendi o kadar. Sevgiler misfortune 23-02-2004, 12:53 bu ustteki program eski yenisini alta 1060 için olanı ekliyorum..bu programı sadece cası olanlar kullanabilirler.. mr loaderi veya fun kart için mach1 in burda http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=1940 verdiği sepv1.2 yi kullanmak daha doğru olur...yükleme nasıl olur derseniz sevgili bülent tekcan yazmış zaten.. |