serdal.acar
09-07-2006, 08:31
K700i pil doldu demiyor Lütfen ACİLLLL YARDIM
arkadaşlar yeni aldım telefonu 16 saattir şarzda ve hala şarz oluyor diyor ekranda bu nedir ya yardımcı olabilirmisiniz.
batmanlı
09-07-2006, 11:49
K700i pil doldu demiyor Lütfen ACİLLLL YARDIM
arkadaşlar yeni aldım telefonu 16 saattir şarzda ve hala şarz oluyor diyor ekranda bu nedir ya yardımcı olabilirmisiniz.
Ekranda Hala Dolum Çizgisi Gidip Geliyorsa Cihazda Problem Vardır Ama Sabitse Belki Göremediğiniz Bi Anda Dolu İkazını Vermiştir Arkadaşım Teknik Servise Gönderiniz
Saygılar Sevgiler
hunter851
10-07-2006, 12:16
arkadaşım boşuna endişeya kapılma k700 hiçbirzaman pil dolu ibaresi vermiyor bende ikitane var ikiside aynı sadece ekrandaki pil simgesi yeşil olduna ve hiç kıpırdamadığı zaman tam anlamı ile şarj oluyor
evet bendede k700 var ve hiçbirzaman şarz dolu ifadesi bende göremedim :)
serdal.acar
10-07-2006, 21:00
arkadaşlar teşekkür ederim 16 saat 2 kez şarjı denedim
şarz oluyor yazıyor her zaman pilde sorun olabileceğini düşündüm
www.yeterkiiste.com dan almıştım
orayla görüştüm ürünğ gönderin dediler
çalıştığım yerdeki arkadaşım da 2 - 3 sefer bendede aynısı oldu sonra düzeldi diyor
ekran ortasında yeşil pil dolu gösteriyor gidip gelmiyor fakat şarj oluyor yazıyor.
serdal.acar
10-07-2006, 21:02
peki yeşil dolduğı anda pirizden çekiyomuydun normalde kitapçığında DOLDUĞUNDA ekranda bişi gözükmemesi gerekiyor diyor. 4 saat sonra
serdal.acar
10-07-2006, 21:23
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım boşuna endişeya kapılma k700 hiçbirzaman pil dolu ibaresi vermiyor bende ikitane var ikiside aynı sadece ekrandaki pil simgesi yeşil olduna ve hiç kıpırdamadığı zaman tam anlamı ile şarj oluyor
PEKI DOSTUM SEN SORDUNMU BU DURUMU SONYERICSSON SERVISINE NE DEDILER
serdal.acar
12-07-2006, 20:30
SONYERICSSON dan gelen CEVAP!
"Şarj oluyor..." ifadesi, telefonunuz her şarj aletine taktığınızda karşınıza çıkacak olan bir uyarı mesajıdır. Bu ifade, telefonunuzun bir şarj aletine bağlı olduğu anlamına gelmektedir. Telefonunuzu ortalama olarak 3,5 - 4 saat şarj etmeniz yeterlidir. Telefonunuzun şarj işleminin tamamlandığını, telefon ekranında yer alan batarya ikonundan kontrol ve takip edebilirsiniz. Telefonunuz ile ilgili özellik bilgileri için ayrıca, www.sonyericsson.com/K700i adresini ziyaret edebilirsiniz.