Grafik Görünüm : beko ve arçelik!!!
slm herkese.ben değerli ustalarıma sesleniyorum ve diyorum ki.artık beko ve arçelik cihazı olan bir çok arkadaşımız var ve onlarında sorunlarını ve bilgilerini paylaşabileceği bir yerleri olsun bu sitede.bence ''yukarıda olmayan uydu alıcıları'' kısmına sığmamaya başladı beko ve arçelik receiverleri.ustalarımız konuyu değerlendirirlerse ben ve diğer arkadaşlarımızın cihazlarımızla ilgili bilgilere daha kolay ulaşması sağlanabilir.derli,toplu bir sayfamız olur.şimdiden tşk. :)
Kesinlikle haklısın bencede olmalı
sanırım admin ustalarımız bu isteğimizi değerlendirirler arkadaşlar.sizinde görüşünüz ve istediğiniz başka şeyler varsa dile getirmeniz daha iyi olur gibime geliyor.tşk.
SERKANCO 28-07-2004, 18:38 :headphone kesinlikle katılıyorum arçeliğim var :headphone
digital34 28-07-2004, 20:50 bekoda var
üstelik emusuda olmalı
bu topic iyi oldu beko ve arçeliklerle ilgili konuları buraya yazarsak iyi olur. belki birileri duyarda cemalinin dileği yerine gelir. :)
ben bu konuyla ilgili "Yukarıda olmayan uydu alıcıları" bölümüne bir topic açmıştım sorunlarımızı problemlerimizi tartışabileceğimiz ; ama gerekli ilgiyi görmedi.Bize özel bir bölüm olsaydı dediğiniz gibi daha çok insan görebilirdi belki sevgili hocalarımızın yardımlarını bekliyoruz
Popüler uydu alıcıları ne demek.Herkes kendi kullandığı markayı popüler sayar.Bana göre arçelik ve beko kullanıcıları ile benim gibi akai kullananlarda artık kendi receiver markalarını popüler uydu alıcıları bölümünde görmek istiyor.Vestelin dahil olduğu bu bölümde beko,arçelik,sıemens,akai,taplin ve diğer markaların yer almamasın çok acı bir olay.Yetkililer bu işe el atarlarsa sevinirim.
toramanpasa 30-07-2004, 01:51 beko-arçelik uydu alıcılarına sözüm yok ammaaa...Patronlarına ne demeli!..Nerede emu yazılımları?Bu cihazları aldığımıza pişman ettiriyorsunuz.Şöyle bir diğer markalara bakın.
canakkale 30-07-2004, 02:30 Ben hala bir anlam veremiyorum...Reklamlarında biri dünya markası diğeride yenilik demek diyor ama ikiside taş devrinde kaldı...
Hadi bunların haline gülelim :puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
alperizm 30-07-2004, 04:34 bu konuda bende sesiz kalmayacağım arkadaşlar bende de o adı malum aletlerden biri var bırakın emu yu modülü bile tanımıyor böylede ilkellik olmaz bu markaların en kötü reklamcısı benim artık ki satışlar düşerse gelsinler beni bulsunlar gazteyede ilan verecem valla ege bölgesinde bitirecem bu işi yada en kısa zamanda emusu çıkar yaşasın kötülük byyyyyyyy
bu konuda bende sesiz kalmayacağım arkadaşlar bende de o adı malum aletlerden biri var bırakın emu yu modülü bile tanımıyor böylede ilkellik olmaz bu markaların en kötü reklamcısı benim artık ki satışlar düşerse gelsinler beni bulsunlar gazteyede ilan verecem valla ege bölgesinde bitirecem bu işi yada en kısa zamanda emusu çıkar yaşasın kötülük byyyyyyyy
Sana katılıyorum alperizm.Ben de AKAİ için tekirdağ malkara'da aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Adam diğer markalarda 20-30 milyon arası emu yükletiyor ve bu işi hallediyor biz ise eşek gibi 150 milyon vererek MR 1.100 modül aldık bu hakmı revamı.Ben de bundan sonra buradaki arkadaşlara emu yazılımı olan receiver markası tavsiye edeceğim.Yok öyle yağma ya akai bu işi çözecek bizden sonrakileri rahatlatacak yada bundan sonra satış-matış beklemesinler.
arkadaslar arcelık 500cı recevıere nasıl emu atarım ılgınıze tesekkur ederım
flash değiştirmen gerekir.
alperizm ve tarık59 arkadaşlar bende beko 500d cı kullanıyorum şubat ayından bu yana Matrix modül önce 1,70 sonra 1,071 sonra 1,080 ve şimdide 1,100 versiyonuyla sorunsuz olarak çalışmakta ayrıca artık modül alıp 150 milyon vermeyede gerek yok 35-40 milyona flas değiştimi cihaz emülü oluyor ve çokta güzel çalışıyor 150 milyon verip modül almaktansa flas değiştirmek daha mantıklı şimdilik.Alperizm başka bir modül denedinmi cihazında belki modülün problemlidir.(Ayrıca 500 d cı serisi cihazlar aslı topfield ve piyasada emüsü olan pek çok markadan hızlı ve kaliteli ) sevgiler
HİKMET KARAMAN 30-07-2004, 16:15 Arçelik 500 Dci Rec Goldmaster 9400 Den Yükleme Yapilirmi
arkadaşlar arçelik ve beko uydu alıcıları konusunda sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
bu cihazların serial yoldan ne yazıkki emu su yok bu cihazlar aslında topfield şase kullanıyor vede gayet kaliteli cihazlar piyasada 3 modeli var
1-3000 kasa( topfield 3000 cı pro)
2-5000 kasa(topfield 5000 cı kasa)
3-510 kasa(hundai şase)
3000 ve 5000 kasa(500cı'lar) cihazların emusu flash yoluyla mumkun vede gayet harika çalışıyor polsatlar auto *** menusu çok kullanışlı sorunsuz....
510 kasalar için şu an emu yok ama yakında oda hallolacak....dualarınızı eksik etmeyin..
yeni gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim
www.serabil.com/sistem
HİKMET KARAMAN 30-07-2004, 16:19 Ustalara slm flaşh programlamak için cihazalmak istiyorum nasıl nereden ve nekadara temin edebilirim yadımcı olursanız sevinirim
flaş sökülüp emu atılınca makinanın versiyonunun ve hızının düştüğü söyleniyor, doğrumu bu?
followmen 30-07-2004, 19:49 Evet iki firmada patronları aslında bu konuya eğilmeli ve bence flanş değiştirmeli ve emu yüklenmesine olanak sağlanmalı böylece hem bu firmalar hemde kullanıcılar mağdur durumda kalmazlar...
alperizm ve tarık59 arkadaşlar bende beko 500d cı kullanıyorum şubat ayından bu yana Matrix modül önce 1,70 sonra 1,071 sonra 1,080 ve şimdide 1,100 versiyonuyla sorunsuz olarak çalışmakta ayrıca artık modül alıp 150 milyon vermeyede gerek yok 35-40 milyona flas değiştimi cihaz emülü oluyor ve çokta güzel çalışıyor 150 milyon verip modül almaktansa flas değiştirmek daha mantıklı şimdilik.Alperizm başka bir modül denedinmi cihazında belki modülün problemlidir.(Ayrıca 500 d cı serisi cihazlar aslı topfield ve piyasada emüsü olan pek çok markadan hızlı ve kaliteli ) sevgiler
tamam da biz mercansoya sorduk akai'lerin flashı değişmiyormuş.Hoş artık bize gerek kalmadı çünkü ben zaten MR 1.100 kullanıyorum bundan sonra akai alacaklar ne yapacak merak ediyorum.
:banana: :banana: selam arçelik 500dcı irdeto yazılımını nerden bulabilirim.
HİKMET KARAMAN 02-08-2004, 12:23 slm arçelik 510 dcı kanal değişirken kanma yapıyor bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım
normal birşey o yazılımnı özelliği.Sony tv lerde o şekilde kanal değiştirirken
alperizm 02-08-2004, 17:54 sistem kardeşim teşekkürlerimi bildiriyorum sana yardımcı oldun bende umudu kesmiştim arçelik 5000cı dan saol saol saol :love: :love: :jester:
yasin koç 02-08-2004, 18:23 ben yeniyim.. arkadaşlar(arçelik-beko mağdurları) mrb.....bu cihazlarda gömülü EMU yok...firma korkuyo. emu çıkarmıyo...ne işe yarar bu arcelik beko yaa....goldmasterciler kaonciler humaxcılar topfieldciler sifreli kanalları çatır çatır izliyo...biz hala emularınan CAM'larınan urgaşıyoz...yok böyle bi adalet..
hazimilker@myne 02-08-2004, 19:00 herkeze iyi akşamlar ben kartalda oturuyorum anadolu yakasın da beko marka recevırı emü yükleyen yer varmı
yasin koç 03-08-2004, 12:53 yok güzel kardeşim yok...bu cihazlara(arç-beko) emu falan yazılmıyo...bi cihaz parası daha verip modül alacan...yeni aldın ise git bi bardak su iç...
yasin kardeşim bu cihazlara sadece serialden emu yok flash değişerek emu mumkun vede harika çalışıyor polsatlarda auto *** girme kısmıda çok pratik arçelik mağdurlarının dikkatine!
www.serabil.com/sistem
selam arkadaşlar doğrusu bende dört güzle beko emu programı bekliyorum
anlamadığım şu halen tanınmamış piyasaya yeni çıkan cihazlar bile emu çıkardı
nerede bir dünya markası denilen beko bence yüz adım geride kusura bakmasınlar
dost acı söyler herkese saygılar
arkadaşlar 150 milyon verip modül almaya gerek yok sistem arkadaşında sölediği gibi flash yoluyla emü atılabiliyor maliyetide flas değişmezse 20 milyon flas değişirse 35-40 milyon polsat auto ve cihaz mükemmel çalışıyor.Ben bir yavaşlama falanda göremedim cihazda *** girmek çok kolay cihazın İçindeki Ibm çip hızın düşmesine izin vermiyor anlaşılan Yasin kardeş bu bilgiler özellikle senin için
yasin koç 04-08-2004, 11:51 arkadaşlar bu cihazların dağ gibi 2 yıl garantisi var......lesyacan teşekkürler ama topfield in FLASH hikayesini biliyorum....bana bu flash işi biraz kumar gibi geldiği için pek sıcak bakamıyorum...........
SAYGILAR....
ah ah arçalik yaktın bizi yeter ya artık .çıksın yazılımmmm imdattttttttttttt
yasin kardeş flası değişen bir makineyi inceledim cihaz gayet sağlıklı çalışıyor emüye ulaşmak ve *** girmek çok kolay cihaz hızından birşey kaybetmiş değil 2 yıl garanti olsa ne olacak sanki arıza olsa üstesinden gelebilecek Servis kaçtane çıkar Türkiye çapında
Tabii işin uzmanı olan birine yaptırmak şart Karar yinede senin
yildirim05 05-08-2004, 13:34 Arkadaslar ben de Arceliklere yazılım yüklüyorum AS 500 DCI cihazlara flash degismesine gerek kalmıyor [39vf800A] flaslar goldm.9400 un veya topfıl.3000 cı nın yazılımını direkt calıstırıyor fakat BS 500 DCI cihazlarda [28w800A] falash kullanıldıgından flash entg. degısmesı gereklı her ıkı durumda da cıhazlarda en kucuk bır hata yapmıyor yaklasık 10 cıhaza denen mıstır
NOT:Topmax 5840 flas yazıcı ıl yapılabılıyor :graduate:
kovboy 9 05-08-2004, 15:07 evet arkadaslar bu konuda admın ustalardan yardım beklıyoruz
yasin koç 05-08-2004, 16:14 offff arç offfffffff .....bizi 1.5 MB lık exe ye kul köle ettin....
yıldırım kardes bu işte bi numara yok dimi, yerini söylermisin nerde yapıyosun bu işi, ulaşabilecek gibiysem geleyim hemen bıktım artık bu emu işinden
arkadaşlar şu polsat auto işi zora girdi acayip canım sıkıldı.mr modüldeki nagra au kısmını off yapıp,yeni keyleri elle giricez sanırım artık.hemde çok sık yapmak zorunda kalacağız.hepimize kolay gelsin.
yıldırım kardes bu işte bi numara yok dimi, yerini söylermisin nerde yapıyosun bu işi, ulaşabilecek gibiysem geleyim hemen bıktım artık bu emu işinden
Numara falan yok yapmasını bilen yapıyor çanavar gibi çalışıyor, işi bilene yaptır hiç korkma ama servis garantisi bitiyor sanırım
alperizm 08-08-2004, 16:19 beko dandiktir en iyisi nextstar
bende bi yanlış yapıp arçelik 500ci aldım belki iyi makinadır ama emusu yokmuş geç farkettik ben olmassa emu attıracam bende arçelik başlığında bizim sorunlarımızın tartışılmasından yanayım
bende bi yanlış yapıp arçelik 500ci aldım belki iyi makinadır ama emusu yokmuş geç farkettik ben olmassa emu attıracam bende arçelik başlığında bizim sorunlarımızın tartışılmasından yanayım
Slm aldığın makina güzel yanlış yapmamışsın sorunsuz çalışıyorlar bir modül al yada emu yazılım attır keyfine bak.
sağol SEVİNDİ moralim düzeldi biraz işi bilen insanlarla karşılaşmak güzel bundan sonra buraya takılacam. :)
arkadaşlar arçelik ve beko başlığı altında konuşmak için biraz kendimizi göstermeliyiz diyorum mesela anket kısmına katılalım ve bunu isteyelim ben arçelik kullanıyorum (yukarıda olmayan uydu cihazları sayfasına yakışmıyoruz bence oldukça çoğunluktayız) :write: :write: :write:
haklısın giant.bütün bekocu ve arçelikçilerin daha fazla uğraşması lazım ''yukarıda olmayan uydu alıcıları'' kısmından kurtulmamız için.
yildirim05 09-08-2004, 08:30 yıldırım kardes bu işte bi numara yok dimi, yerini söylermisin nerde yapıyosun bu işi, ulaşabilecek gibiysem geleyim hemen bıktım artık bu emu işinden
Arabacı kardesım ben AMASYA da yım YILDIRIM ELEKTRONIK
Yazılımlar konusunda garantılı olarak herzaman yardımcı oluruz :graduate:
Arabacı kardesım ben AMASYA da yım YILDIRIM ELEKTRONIK
Yazılımlar konusunda garantılı olarak herzaman yardımcı oluruz :graduate:
kardes ben sakaryadayım maalesef, epey uzağız birbirimize, burada bu işle uğraşan birini bulamadım
beko dandiktir en iyisi nextstar
piyasada arcelik-beko kadar kaliteli bir uydu alıcısı daha yok, oturdoğun yerden çamur atması kolay, kanal geçiş hızı 1 saniyenin bile altında, ne markalar gördük 3-4 saniyede zor açıyo kanalı, arceliğin tek eksiği yazılım o kadar
arabaci arkadaşıma katılıyorum beğenmiyorsan değiştirirsin .Ben çok memnunum mr modülle sorunsuz çalışıyor.Gerekirse flas değiştirerek emüde yüklenebilir.marka karalayarak elinize geçecek birşeymi var.İsteyen istediğini kullanmakta serbest
Sevgiler
arabacı arkadaşım beko arçelik servislerine sordunmu? Çünkü genelde el altından yapıyorlar ve açık açık yapıyoruz demek istemiyorlar
bizzat sormadım ama gecen hafta mail gönderdim, hiç bir cevap gelmedi, yakında gidip yüz yüze konuşcam, ama adamların emu'dan flaş'dan haberi var mı bilmiyorum, cevap alırsam burada yazarım
SERKANCO 09-08-2004, 16:10 benim anlamadığım ( arçelik ve bekonun emulu yazılımı firma mı çıkartacak ) yani bunları firmalar mı çıkartıyor ( aynı konuda bende muzdarip im arçeliğim var ) ve bu emuları kimin çıkarıp piyasaya sürdüğü konusundada epey cahilim şimdiden bu abuk soruyu sorduğum için özür ama merak ta kaldım:bath::wc:
yıldırım sen şimdi attığın yazılımlara nasıl garanti veriyorsun pek anlamadımda amasyada senin attığın yazılımlar garantilimi başkasının deyilmi
toramanpasa 09-08-2004, 20:01 Arkadaşlar,boşa yırtınıyoruz...Önce bu cihazlara geçirilen kara çarşafın üretici firma tarafından çıkartılması gerekir;çıkartılmalı ki, layık olduğu yere adı yazılsın.Bu haliyle üst mevkilerde yeri olamaaaaz!..
__________________________________________________ ____
Türkçe konuşalım,Türkçe yazalım,Türkçe okuyalım.
arkadaşlar nıye ole diyosunuz bence nasıl topfield hakettıgı yerde ise her platforumda beko da aynı saygınlıgı gormesı lazım degılmı??? vatandaş takmış bir emu olayına yaf kardeş emuyu cihazına bedavamı yükleyecek elektronıkçi arkadaşlar ee modüllerinde fıyatları düşmüşken nıye ellerınızı vede çenenızı yoruyosunuz bekonun kalıtesıne güvenen alır bir modül istedıgını seyreder..
yildirim05 09-08-2004, 22:02 Sn. TEDUS kardes tabiki diger yazılım yukleyen arkadaslarımız da yaptıgı yazılımlara garanti veriyorlardır burada amac baskalrını karalamak degıl sadece yaptıgı isin arkasında oldugunu belırtmektır yanlıs anlasılma olmasın :graduate:
erkangozu 09-08-2004, 22:15 arkadaslar dunya devı makınalar böylemı olur sizce bu makınalar zaten digerlerınden pahalı degıl mı? siz markaya para veriyorsunuz aslında baska bır seye degıl bu cihazlar sonucda dreambox degıl dreambox pahalı ama ne özellıklerı var cihazı alırken neden arastırmıyorsunuz ? ben recevier alırken sormadıgım yer kalmadı bıraz arastırma yapın lutfen..
benim gibi acemi arkadaşlar varsa aşağıda linkini verdiğim :write: siteye göz atsınlar tavsiye ederim. :write:
http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=index&catid=7&topic=&allstories=1
arabacı arkadaşım gidip yüzyüze konuş beko servisleri bu işi yapıyorlar.Ben kendi makineme yaptırmadım ama Buradaki Beko servisi kuzenimin makinasına flas değiştirerek 35 milyon karşılığında emüyü yükledi cihaz sorunsuz çalışmakta hızından hiçbirşey kaybetmiş değil kullanımı çok kolay
sayın yılmaz05 bilinizki atılan yazılımın garantisi yoktur olmazda örnek polsat au yazılımına garanti verdin ne olcak şimdi veya cihaza emu attın cihaz arızalandı gönder bakalım garantiye sokuyolarmı
yasin koç 10-08-2004, 12:33 arkadaşlar(arç ve beko zedeler)......bir modül alıp izliyebileceğimizi söylüyosunuz......adalet midir ki bu....elin adamı cihazına 15-20 milyona emu atıp izlerken biz niye 100$ verip modül alalım......emu su olmayan cihaz kalite olsa kaç kuruş eder....içine giremediğin anahtarı olmayan köşk misali......yine iddia ediyom arç ve bekodan daha dandik bi cihaz yok bu receiver aleminde..........SAYGILAR..
arkadaşım bu cihazı alırken düşünecektiniz biz millete bunun bu şekilde olduunu anlatınca bize gülmüşler hatta yalan söylüyor demişlerdi ama cihaz topfield tabanlı kalitesi kalite ama arçelikten destekbeklemek yanlış bence çünki yine bord değiştirip hundaiye döndüler
yasin koç niye 100 $ veriyorsun forumda mutlaka görmüşsündür flas değişimine gerek kalmazsa 20 milyona değişirse 35-40 milyona emü yükletebiliyorsun bunları defalarca okumuş olman lazım ama niye hala ısrarla bu durumu görmezden geliyorsun anlayabilmiş değilim.Ve ben zede lafını kesinlikle kabul etmiyorum Beğenmiyorsan değiştirirsin cihazını
Bak ne diyorsun 15-20 milyona yükletiyorlar demişsin yazında Flas değişimine gerek kalmazsa 20 milyona bekoyada yükletebilirsin.Sistem arkadaşa pm at sana ayrıntılı bilgi versin o bu konunun uzmanı Ama senin markaya karşı bir gıcıklığın var sanki bilemiyorum . . . Sevgiler
lesya arkadasım, benim receiver'ın versiyonu L591, galiba emu L391 e göreymiş, bilgin var mı bu konuda?
Bildiğim kadarıyla onlarada atılıyor Konuyla ilgili arama yaptır istersen forumda yada sisteme pm at sistem arkadaş 5,91 lerede yüklüyoruz artıuk diyordu yaklaşık 1 ay kadar önce
Bildiğim kadarıyla onlarada atılıyor Konuyla ilgili arama yaptır istersen forumda yada sisteme pm at sistem arkadaş 5,91 lerede yüklüyoruz artıuk diyordu yaklaşık 1 ay kadar önce
Doğrudur 5,91 e yükleniyor ve güzelde oluyor.
Evet Yasin Koç kardeş gördüğün gibi sorunların çözümleride var Çözmek isteyenlere
Sevgiler
5,91 değil 3,91 arkadaşlar.
arkadaşlar hiç olmazsa burada beko ve arçelikçiler olarak toplandık gibi görülüyyor.lütfen bütün iyi ve kötü görüşlerinizi(cihazlarla ilgili) hep bu topicte yazın.ayrıca modül almanın pahalı olduğunu düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim.modül almak bence en iyisi çünkü yarın öbür gün hotbirdde sıkılıp başka bi uyduya geçmek istediğinizde sadece modül sayesinde çözülebilen bir takım paketlerin olduğunu bir süre önce yine bu forumda ve uydu kullanan diğer arkadaşlardan duymuştum.yani emunun çözüm olamadığı durumlarda söz konusu bunu bi düşünmenizi tavsiye ederim.saygılar.
erkangozu 10-08-2004, 23:27 su anda güncel uydulardakı çözülebilen şifreler zaten emu ile çözülüyor ve emu olayı zaten gelısecek birde kart olayı var tabii mesala beko ve arcelıkde kart gırısı yok ılla kı modul alacaksın kı kart takasın yanı bosuna masraf örnegın zap kartın var ama modülun yoksa modul parası vereceksın yada delta kartın var ılla kı modul almak zorundasın bırde flası sokup yenı flash taktırıyorsun o cihazın garantisi ne oluyor ?
onursat 3,91 de 5,91 de yükleme yapılabiliyor artık
yasin koç 11-08-2004, 13:05 lesyacan ....yanlış anlaşılmışım demekki.......benim cihazlara antipatim yok.........işin doğrusu şu....arçelik yöneticilerine bu emu olayını ve kullanıcıların mağduriyetini anlatan onlarca mail gönderdim........tek bi umut ışığı olmayan cevap maileri alıyorum.....müşteri hizmetleri(444 0 888) dahi bekleme türünden cevaplar veriyo......benim isyanım yöneticilerine......bu da ister istemez burada cihaza yansıyo......arkadaşlar ben hakkımızı burada değil firmada arıyorum.....çıkaracakları küçük bi exe........bizi flashla modulle urgaştırıyolar.........TÜM ARÇ VE BEKO KULLANICILARINA SEVGİLER,SAYGILAR
daha önce bende matrix modülle bir problem yaşamıştım bekoda uydu alıcılarıyla ilgilenen birisine bağladılar,görevliyle konuştuğumda bu tür modüllerin yasal olmadığını çalışmasını garanti edemeyeceklerini söylemişlerdi şimdi böyle düşünen bir şirketin emu olayına girmesi açıkçası beni şaşırtırdı.Mantık bu.Arçelik sırf ürün portföyünde bulunsun biz satalım gersine karışmam diyor.Ayrıca şunuda belirteyim aşağıda "arçelik beko uydu alıcıları için yeni yazılım" kısmında verdiğim linkide kendilerinden almıştım.
evet şirketin politikası bizim için yanlış onlar için doğru olabilir Sonuçta yapılan iş yasal değil Ama şu bir gerçekki Bu pazarda gördükleri tatlı karı kaybetmek istemiyorlarsa Diğer firmaların yaptığı gibi el altında olsa eninde sonunda bu işi yapacaklar.Birazcık zaman meselesi gibi geliyor bana Ama şu an yapabileceğimiz şey ya modül almak yada flas yoluyla emü attırmak Ya bu imkanımızda olmasaydı.Ben Bekoyu alırken düşündüğüm sadece cihazlar yabancı patentli olsada arkasında hiç olmassa Beko Arçelik güvencesi var olmasıydı.Çünkü sokağa atacak param yoktu (Hiçbirimizin olmadığı gibi) İsmi cismi belli olmayan bir markayı alarak vereceğim parayı riske atmak istemedim.Ve Beko cihazları alırken bize bir tahaddüttede bulunmadı Emü çıkartacağı konusunda arkadaşlar.Hepimizde bu durumu kabullenerek almadıkmı bu cihazları Ben bir modül alırım kafam rahat izlerim diye düşünmüştüm zaten.Sonra flas yoluyla emü çıktı Belki ileride kendi emüsüde çıkacak bence bazı şeyler için çok acele ediyoruz.Onursat linki tekrar verirmisin ben mi göremedim acaba
Sevgiler
tabii ki lesya işte link http://www.geocities.com/alp_alper1 benim makinda bu yazılım yüklü.Netteki en son yazılım 3,91 ler için.
Arkadaslar, dün sakarya'daki beko arcelik yetkili servisi ile konustum, kanunen yasak olduğu için hicbir şekilde şifre çözücü bir program yüklemesi yapmadıklarını, bunun bir şirket prensibi olduğunu ve arcelik beko tarafından böyle bir yazılımın hiç bir zaman piyasaya sürülmeyeceğini söyledi,
SERKANCO 11-08-2004, 14:34 onursat yazılım dedin ben anlayamadım bunu içinde ne var tam olarak dosyalrın 5000 cı arçelik im var bunun için sordum ?
yasin koç 11-08-2004, 14:37 arkadaşlar topiğimizi şöyle bi inceledimde flash işi almış başını gidiyo........yüzlerce milyonluk cihazın şasesini o alev alev yanan havyanın altında görmek yürekleri burksa gerek.....bi işi yapacak kişinin tecrübesi de muamma...sistem arkadaşım bu işten ekmek yiyo herhalde,saygı duyarım.......emu da niçin mi? ısrar ediyorum........emu ile bu olay tornavida falan kullanmaksızın inanın 40 sn sürüyo ve garanti continue...........şunu anlatmaya çalışıyorum.......ekonomik sınırları çok aşıyo ama modül olayı daha temiz gibi geliyo bana............SAYGILAR
Sevgili Yasin eninde sonunda yapacaklar bu işi çünkü piyasada kalmalarının başka yolu yok Elbette Bu işi açık açık yapmayacaklar Ama mutlaka olacak sonunda Emü olayı hariç cihazların kalite ve hızı konusunda şikayeti olan pek yok sanırım
yasin koç 11-08-2004, 15:38 ........zaten bu emu tam boy gazete ilanıyla veya reha muhtar haberiyle çıkmaz.......herşeyin bi kılıfı vardır.....çıkarırsın emu yu....verirsin el altından servislere veya internete.....budur bunun yolu .......diğer firmalar değil çıkarmak,güncelliyolar bile.........cıkacaksada bir an önce çıksın...geciken adalet,adalet değildir.........
sevgili beko ve arçelik ahalisi sanırım polsat au ile ilgili bi gelişme var.şöyleki;yaklaşık 10 dk önce 7101 01 satırında 46 0e c6 5b 1c 91 94 8a şifresi varken şu anda aynı satırda yani 01 satırında 45 35 2f 30 52 cb 84 7e yazıyor.yaptığım sadece tekrar mr modül menüsünde nagra au kısmını ON yapmak oldu.sizde bi kontrol edin ve buraya neler olduğunu yazın.sanki tekrar düzeldi gibi geldi bana polsat au.ne dersiniz?
arkadaşlar birde daha düne kadar nagra auto on yaptığımda mr 1.081 modülüm kilitleniyodu 30 sn içinde şimdi nagra autoyu tekrar on yaptım ama 25 dk oldu hala aynen seyretmeye devam ediyorum polsat kanallarını.bilgilerinize.sanırım normale döndü.
dadaloglu17 11-08-2004, 22:05 beko ve arçelikte emu varmı selamlar
flas değiştirme yoluyla var
arkadaşlar bende as 500 d cı var buna tpfaıld hangı modelinin flaşını takmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
yasin koç 12-08-2004, 14:24 .......amasyadaki elektronikçi arkadaşımız topfield 3000CI ve goldmaster 9400 yazılımlarının arç 500D CI ları çözdüğünü yazmış...........bunu deneyen var mı...doğruluk derecesi nedir..........veya yıldırım05 kardeşimiz olayı biraz açar mı???
yasin benim kuzenimin makinası flaş değişince topfield 3000 e döndü topfield yazılımı yükleniyor yeni flasa flas değişmeden olmuyor
yasin koç 13-08-2004, 12:01 ...........tatil munasebetiyle yegenler 15-20 gündür bizde sabahta akşama kadar uyduda tetris oynuyolar.......cihazın kumandası joistik e döndü...........ne dersiniz arkadaşlar cihazın hızını etkiler mi???..........
yok ya sanmam olmaz birşey
yasin koç 13-08-2004, 12:23 ...........tatil munasebetiyle yegenler 15-20 gün kadar bizde............. sabahtan akşama kadar uyduda tetris oynuyolar.......cihazın kumandası joistik e döndü...........ne dersiniz arkadaşlar cihazın hızını düşürür mü???................
arkadaşlar ben modül almaya karar verdim çünkü makina daha yeni nolur neolmaz, hangi modül ü almalıyım size danışıyorum bu yazılımı güncellenenler felan varmış , makina aldığımıza benzemesin bu işte . (as500dci)
lesya seni online görüyorum bana bi yardım etcenmi izleyeceğim kanaların şifre gurubuna göremi modül alacağım nasıl olacak modül alınca içine kart 'ta alacakmıyım? modül takınca şifreli kanalları izleyebilecekmiyim ?
öncelikle çanağın hotbirdemi çevrilieğer ***** kanalları izlemek istersen sky tabanlı bir modül alman lazım ama matrix veya dragon modül alırsanda fun karta ihtiyaç duymadan
120 den fazla kanalı açabilirsin hotbirdde Matrixte fulx2 açılıyor ama çok donma var dragonlar bu konuda daha iyi sanırım eğer maddi imkanlar el veriyorsa dragon al derim
evet hotbird'e çevirili, bilgi çin teşekkürler
kemalsana 27-08-2004, 09:09 kesinlikle olmalı katılıyorum
bende topfielde dönüştürme işini araştırdım ama bu seferde makinayı reset yapamıyorsun yapıca yeniden yazlım yükleyebilmek için topfield bulmak lazımmış makinadan makinaya transfer oluyormuş ancak.
kalamanga 27-08-2004, 18:34 arkadaşlar 510 d ci emu çıktı bilmem heberiniz varmı...?
yalnız menü ingilizce.
mervane52 27-08-2004, 19:58 haberi aldık ve dendim. çalışıyor. polsat auto. menu ingilizce.
SERKANCO 27-08-2004, 20:04 nerde nasıl çıktı ? biraz açarmısınız saygılar ...
nasıl yani arçeliğe emu mu çıktı ? gerçi bendeki 5000 ci ama olsun belki bizede çıkar komşuda pişer bizede düşer :)
SERKANCO 27-08-2004, 23:07 bizde bekliyoruz 500DCI benimkiside giant hayırlısı
arçelik kullanan arkadaşlar ben bugün yine arçeliğe mail attım ve mağduriyetimizi ilettim ve birazda sitem ettim sizde aynı konuda mail atarsanız belki adamlara gınaa gelirde elaltından bişiler yaparlar. yaparlarmıki ?
cihatdag01 15-10-2004, 22:20 arçelik 510 dci de *** menüsüne nasıl giriliyor. bilen varmmı?
merhaba ustalar foruma yenı katıldım flash prog.için cıhaz almak ıstıyorum en uygun fıat ve kalıtede ne almalıyım yardımcı olurmusunuz.
fatihbal62 10-11-2004, 20:15 arkadaşlar ben bugun aldım cihazı sattım ama yerine ne alsam diye duşunuyorum şu bekonun 510 cihazlara turkce emu çıkmış diyorlar acaba yine bekomu alsam veya 510 ların kalitesi 500d cı lerinki ile aynımı acaba... Bilgilendirirseniz Sevinirim
mevlütşahan 10-11-2004, 22:26 arkadaşlar 500 dci da 510 dci da ikiside kaliteli cihazlar 510 lara emu oluyor serial yoldan ama menü ingilizce.500 lere emu yok serial yoldan.
mevlütşahan 10-11-2004, 22:31 arçelik 510 dci de *** menüsüne nasıl giriliyor. bilen varmmı?
normal ekranda iken 8282 tuşla
mevlütşahan 10-11-2004, 22:34 nerde nasıl çıktı ? biraz açarmısınız saygılar ...
kardeş forumu iyi takip etmiyorsunuz herhalde.yazılım çıkalı 1 aydan fazla oldu.saygılar.
mevlütşahan 10-11-2004, 22:43 sevgili ustalara sesleniyorum buradan neden popüler uydu alıcıları kısmında beko arçelik yok.türkiyede bu kadar kullanıcısı olan iki marka popüler değildirde nedir acaba.Sadece bu sene içinde binlerce kullanıcı bu cihazları aldı.Bende dahil olmak üzere tabi.Ustalarımızın bu marka uydu alıcıları ile destek vereceklerinden ve uğraşıp didindiklerinden şüphemiz yoktur.İnşallah en kısa zamanda iyi haberleri bekliyoruz.Bu kadar kişiyi mağdur etmeyeceklerdir sanırım.
SAYGILARIMLA.
flaş yazma cihazi 750 dolar
nuri1849 11-11-2004, 13:59 arcelik - beko 520 dci cihazlar çımış bilginize yazılımları bekliyorum :)
evet 510 yerine konulmuş. arçelik sitesinde var. özellik olarak fark yok. ama görünüm oldukça farklı. muhtemelen talebi karşılayamadıkları için başka bir firmaya yaptırdılar.(hyundai ve topfaild harici)
kalamanga 11-11-2004, 19:11 arkadaşlar cihazın içine baktım..hss-850 boardlı ..hundai üretiyor olmalı..
bilgisi olanlar calışmalarını bekliyoruz yalnız soylemeden duramıyacam yenı cıhazlara 510 yazılımı yuklemeyın bazı arkadaslar yuklemıs ve uyrnıs kumanda calışmaz hale geliyor dıye herkese sevgıler saygılar :wave:
ErkaN KaRaNFiL 13-11-2004, 17:23 flaş yazma cihazi 750 dolar
Piyasada çok çeşitli flash programlayıcılar var.
Önemli olan fiyatı değil işlevi bu konuda bilgisi olan varsa benimle irtibata geçsin
davut2004 13-11-2004, 18:29 arkadaslar arcelık 500cı recevıere nasıl emu atarım ılgınıze tesekkur ederım arkadaşım makinanı bana gönder filaşı söküp yazılım atalım kargoyla bundan sonra sorunun kalamz msn mehmetcakir69@hotmail.com
okuduğum mesajlardan bs 500 d cı için falaşa işlem yapmak gerektiğini öğrendim. Fakat İstanbul'da Bu işin Üstesinden gelecek Kim Var Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.
nusret02 30-04-2005, 11:16 arkadaslar arcelık 500cı recevıere nasıl emu atarım ılgınıze tesekkur ederım
PEKTAŞİ arkadaşım 500dıc çihazın flaşh söküp goltmster 9400 yazılımını atarasan sorunun hal olur ve flaşh deyiştimemiş olursun nusret_ergun@hotmail.com ERGÜN ELEKTRONİK ADIYAMAN
|