Grafik Görünüm : WINDOWS İşletim Sistemi Soru ve Sorunları-Çözümleri Hakkında..
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
hcelikkol 12-09-2006, 13:53 Flash türü programlarda ve messenger iletilerinde ses alamıyorum.Denetim masasındaki ses efekti ayarlarında program olaylarında ses efektleri nde ses çal simgesi aktif olmuyor.Diger tüm seslsrde problem yok...Ne olabilir?....
arkadaşım herhangi bir internet sitesine girdiğin zaman mousenin(farenin) ortasında aşağı yukarı kaydırma tekerliği var aynı anda ctrl tuşuna basılı tutarak aşağı yukarı kaydırabilirsin yazıları küçültür ve büyültebilirsin
Teşekkürler arkadaşım işime yaradı
eeeaeeea 12-09-2006, 20:33 arkadaşlar benim notebookumda Windows Xp Pro SP2 yüklü ve en son güncelleştirmeleri yaptım.Ancak önceden girebildiğim Garanti Bankası ve Vakıfbank'ın internet şubesine şimdi İnternet Explorer'la giremiyom.Mozilla Fie Foz ile girebiliyorum. Bunun çözümünü bana söyleyenden Allah razı olsun.
Not: Bilgiasyarıma daha sonradan firewall gibi yazılım yüklemedim.
arkadaşım istersen internet explorer güncellemesi yap son sürümünü kurarak tekrar dene
yada Mozilla Firefox tam sürümünü kurarak tekrar dene
eeeaeeea 12-09-2006, 20:37 arkadaşlar benim laptop um da bir sorun vardisklerinizin birinde tutarsızlık görüldü diye ibare çikiyo ve sistemi tarıyo
arkadaşım laptopunun garantisi var ise teknik servise başvur onlar daha iyi bilir ama garantisi bitti
ise yardımcı olmaya çalışırız
eeeaeeea 12-09-2006, 20:40 Flash türü programlarda ve messenger iletilerinde ses alamıyorum.Denetim masasındaki ses efekti ayarlarında program olaylarında ses efektleri nde ses çal simgesi aktif olmuyor.Diger tüm seslsrde problem yok...Ne olabilir?....
msn messengerda ses alabilmen için msn menüsünü gel araçlar/seçenekler ordan uyarılar ve sesle var oraya gel en altta windows 7.5 (live) messenger olayları yazıyor ordaki seçeneklerin hepsini işaretle uygula tamam yap
arkadaşım birde istersen başlat/ayarlar/denetim masası/ses efekti ve ses aygıtlarına gir ordan altta haparlör ses ayarı yazıyor ona gir varsayılan seçeneğine tıkla uygula tamam yap
saygılar...
eeeaeeea 12-09-2006, 20:48 xppro kullanıyorum windows güvenlik duvarını önerildiği gibi açık olarak işaretliyorum ama ertesi gün kontrol ettiğimde kapalı durumda olduğunu görüyorum sebebi nedir ve nasıl engel olabilirim ki sabit açıkta kalsın?
arkadaşım bilgisayarım sağ tuş özellikler ordan otamatik güncelleştirmeler yazıyor oraya gel yukarıda otomatik önerilir seçeneğini seç uygula tamam yap
saygılar...
karatoprak_71 13-09-2006, 00:35 cümletten slm benim sorunun internet tarayıcımda bazı sayfaları açmıyor açtıklarında ise resimleri göstermiyor bu olay bugün başladı bu sorunu nasıl giderebilirim ie 6 kullanıyorum
saygılarımla...
alicoban3 13-09-2006, 15:01 Merhaba arkadaşlar.Benim bi sorum Olacak.Bilgisayarı windows u görmeden başka bir programla nasıl açarım.Yani bilgisayarın düğmesine basıp açtığımda direk exeli görmek istiyorum.Teşekkür ederim.
eeeaeeea 13-09-2006, 15:48 cümletten slm benim sorunun internet tarayıcımda bazı sayfaları açmıyor açtıklarında ise resimleri göstermiyor bu olay bugün başladı bu sorunu nasıl giderebilirim ie 6 kullanıyorum
saygılarımla...
arkadaşım adobe flash player 9 activeX programını ve sanal java makinasını kurman gerek
sanal java makinası için http://www.inndir.com/program.php?id=11933
adobe flash player 9 activeX için http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html#fp9 burdan indirebilirsin
saygılar...
eeeaeeea 13-09-2006, 15:53 Merhaba arkadaşlar.Benim bi sorum Olacak.Bilgisayarı windows u görmeden başka bir programla nasıl açarım.Yani bilgisayarın düğmesine basıp açtığımda direk exeli görmek istiyorum.Teşekkür ederim.
arkadaşım sanırım böyle birşey olamaz ama programı varmı onu bilmiyorum
karatoprak_71 13-09-2006, 19:20 arkadaşım adobe flash player 9 activeX programını ve sanal java makinasını kurman gerek
sanal java makinası için http://www.inndir.com/program.php?id=11933
adobe flash player 9 activeX için http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html#fp9 burdan indirebilirsin
saygılar...
kardeş cwp için tşk onu hallettim avast warken zone alarm kurdum onlarda birbilerini kötü yazılım olarak gördü o yüzdenmiş şimdiki sorunum daha büyük!!!
başlat satırı kitleniyo sürekli ordan işlem yapamıyorum pencere geçişlerini bile alt + tab tuşlarıyla yapıyom sistemi daha yeni kurdum neden kaynaklanıyor acaba yardım ederseniz hem benim hemde kasanın açısından iyi olcak yoqsa yakıcam bu kasayı son dakkaları oynuyo.
saygılarımla...
eeeaeeea 13-09-2006, 19:22 arkadaşım kullanmış olduğun işletim sistemi nedir_? xp ise sp2li mi?
Drogbaxxx 13-09-2006, 23:59 İyi akşamlar arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim bilgisayarı her açtığımda Run Time 380 ınvalid Property eror diyor ne yapmam lazım şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
serter78 14-09-2006, 14:24 Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir sistem kurdum:
Intel Celeron D 3.2GHz
Asus P5RD2VM DDR2667 128ATIVGA PCL EXP SATA GL
512MB ddr2 533MHz
Aşağıdakiler de eski parçalarım:
Quantum Barracuda 15 GB harddisk
50xAsus CD-Rom
52XLG CD-RW
Win XP yüklerken kurulumun başında swenum.sys,cscui.dll,sc.exe,streanm.sys,streamci.d ll dosyaları kopyalanamıyor diye hata mesajı verdi ben de bunları atladım. Kurulum bittikten sonra XP açmaya çalışırken hata verdi. "sabit disk ve sabit disk denetleyecilerini kaldırın.sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin şeklinde"
Ayrıca kurulumun ortasında "windows,CD rom için yükleyiciyi yükleyemedi.wimdows, disk drive için yükleyiciyi yükleyemedi" şeklinde hata mesajı verdi.
2-3 kez yükledim aynı sorun çıktı. hadrdiskim 10GB ve 5GB olarak bölünmüştü önceden. Bu bölümleri birleştirdim,Fat dosya sisteminde birleştirdim ama sorun düzelmedi.
Acaba başka ne yapmam gerekir arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.3-4 gündür uğraşıyorum malesef birşey yapamadım.
eeeaeeea 14-09-2006, 18:11 İyi akşamlar arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim bilgisayarı her açtığımda Run Time 380 ınvalid Property eror diyor ne yapmam lazım şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
arkadaşım en son hangi programı kurdun yada sildin. sanırım en son ne programı kurduysan ordan kaynaklanıyor program eğer kurulu ise silip tekrar denemelisin
eeeaeeea 14-09-2006, 18:14 Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir sistem kurdum:
Intel Celeron D 3.2GHz
Asus P5RD2VM DDR2667 128ATIVGA PCL EXP SATA GL
512MB ddr2 533MHz
Aşağıdakiler de eski parçalarım:
Quantum Barracuda 15 GB harddisk
50xAsus CD-Rom
52XLG CD-RW
Win XP yüklerken kurulumun başında swenum.sys,cscui.dll,sc.exe,streanm.sys,streamci.d ll dosyaları kopyalanamıyor diye hata mesajı verdi ben de bunları atladım. Kurulum bittikten sonra XP açmaya çalışırken hata verdi. "sabit disk ve sabit disk denetleyecilerini kaldırın.sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin şeklinde"
Ayrıca kurulumun ortasında "windows,CD rom için yükleyiciyi yükleyemedi.wimdows, disk drive için yükleyiciyi yükleyemedi" şeklinde hata mesajı verdi.
2-3 kez yükledim aynı sorun çıktı. hadrdiskim 10GB ve 5GB olarak bölünmüştü önceden. Bu bölümleri birleştirdim,Fat dosya sisteminde birleştirdim ama sorun düzelmedi.
Acaba başka ne yapmam gerekir arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.3-4 gündür uğraşıyorum malesef birşey yapamadım.
arkadaşım fdisk yapmayı denediniz mi? büyük bir ihtimal hardiskten kaynaklanıyor problem dediğim gibi tekrar fdisk yaparak hardiskinizi 2 bölüme ayırın c: ve d: şeklinde 2 bölümede format atarak xp cdsi ile açılış yapınız fat32 dosya biçimine çabuk dönüştürerek kurmayı tekrar deneyiniz
saygılar...
jeanjaqremo 14-09-2006, 18:45 ilk adım xp cdsini clone cd ile 1-1 koplayala kanımca yeni cd ile yapılan kurulum sorunu çözecektir
eeeaeeea 14-09-2006, 18:49 ilk adım xp cdsini clone cd ile 1-1 koplayala kanımca yeni cd ile yapılan kurulum sorunu çözecektir
arkadaşım senin dediğin gibi olurmu bilmiyorum ama benim dediğim gibi yaparsa temiz bir yükleme yapmış olur.
selam ben windows xp 64 bit'i kurdum ama 14 günlük süre verdi aktivasyonu nasıl halledebilirim.
kumru6434 14-09-2006, 20:23 selam ben windows xp 64 bit'i kurdum ama 14 günlük süre verdi aktivasyonu nasıl halledebilirim.
satınalarak tabi başka ne gibi bir çözümü olabilirki!!
saygılar
eeeaeeea 14-09-2006, 20:34 kumru6434 arkadaşıma katılıyorum ya satın almalısın yada www.microsoft.com.tr adresine girip yardım almalısın
saygılar...
humi5400 15-09-2006, 03:27 slm arkadaşlar benim ekran dalgalanıyor ne yapmam lazım
Grafik kartini yeniden tanit softwaresini yeniden yükle bendede vardi bu sorun.
saygilar
serter78 15-09-2006, 09:37 Tekrar selam, xp yi kurmadan önce harddiskim 10 ve 5 gb olarak iki partition daydı. İlk yüklemem de C: yi ntfs dosya sistemi ile dönüştür seçeneğini seçip kurmuştum. krumlumdan sonra belirttiğim hatayı verince, bu sefer bütün hardidski fat32 ile birleştir seçeneğini uyguladım ama krumlumdan sonra tekrar aynı hatayı verdi. acaba donanımsal bir problem olabilir mi? yoksa XP yi başlangıç disketi yaratarak mı kurmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
eeeaeeea 15-09-2006, 16:04 Tekrar selam, xp yi kurmadan önce harddiskim 10 ve 5 gb olarak iki partition daydı. İlk yüklemem de C: yi ntfs dosya sistemi ile dönüştür seçeneğini seçip kurmuştum. krumlumdan sonra belirttiğim hatayı verince, bu sefer bütün hardidski fat32 ile birleştir seçeneğini uyguladım ama krumlumdan sonra tekrar aynı hatayı verdi. acaba donanımsal bir problem olabilir mi? yoksa XP yi başlangıç disketi yaratarak mı kurmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
arkadaşım benim sana tavsiyem hardiskini fdisk yaparak c ile dyi format çekmen sonra xpyi kurmayı tekrar dene
thepassenger 16-09-2006, 00:53 arkadaşlar xp yüklemeye çalışıyorum.biçimlendirme yaptıktan sonra makina yeniden çalışıyo xp yükleme ekranı çıkıyor ve kur hatası diye bir uyarı çıkıyo ve yükleme olmuyo nedendir.
eeeaeeea 16-09-2006, 01:45 arkadaşlar xp yüklemeye çalışıyorum.biçimlendirme yaptıktan sonra makina yeniden çalışıyo xp yükleme ekranı çıkıyor ve kur hatası diye bir uyarı çıkıyo ve yükleme olmuyo nedendir.
arkadaşım başka bir xp cdsi takarak tekrar yüklemeyi denesene
sertacaa 19-09-2006, 15:37 SLM USTATLAR;
BİLGİSAYAR DİSKETİ GÖRMÜYOR.(yani diskleri ve sürücüleri görüyor )diske A yı görmüyor.açtım baktım kablolarda bir kopukluk yok.yeniden formatladım yine görmüyor.neden olabilir.ilgilenen arkadaşlara tşk ederim.
saatinaltindaki 21-09-2006, 03:24 arkadaşlar öncelkle okuyan herkese selam.windows da windows un yapılan işlemleri ve internette gezinirken kayıt tutmasını engelleyen(site isimlerinden tutta nick, emeil,parola ya varana kadar)bir ayar mekanizması varmı?denetim masasındaki yönetimsel araçlarda olduğu söyleniyor.ama orası registery den bile daha karışık.baktım ama hiç birşey anlamadım.kısacası windowsa üç maymunu nasıl oynatabilirim(görmedim,duymadım,bilmiyorum).kayıtl ama yönünü nasıl askıya alabilirim.lütfen bu işi bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçecek.
eeeaeeea 21-09-2006, 14:19 SLM USTATLAR;
BİLGİSAYAR DİSKETİ GÖRMÜYOR.(yani diskleri ve sürücüleri görüyor )diske A yı görmüyor.açtım baktım kablolarda bir kopukluk yok.yeniden formatladım yine görmüyor.neden olabilir.ilgilenen arkadaşlara tşk ederim.
arkadaşım bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve klavyeden delete tuşuna 2 yada 3 kez basıp çekiniz daha sonra bios ayarlarına girecektir oradan standart CMOS features diye bir yazı göreceksin en üstte onun içine girerek floopyi oradan tanıtabilirsin
saygılar...
arkadaşlar öncelkle okuyan herkese selam.windows da windows un yapılan işlemleri ve internette gezinirken kayıt tutmasını engelleyen(site isimlerinden tutta nick, emeil,parola ya varana kadar)bir ayar mekanizması varmı?denetim masasındaki yönetimsel araçlarda olduğu söyleniyor.ama orası registery den bile daha karışık.baktım ama hiç birşey anlamadım.kısacası windowsa üç maymunu nasıl oynatabilirim(görmedim,duymadım,bilmiyorum).kayıtl ama yönünü nasıl askıya alabilirim.lütfen bu işi bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçecek.
arkadaşım bu konuyla ilgili gerçekten hiçbir bilgim yok
arkadaşlar öncelkle okuyan herkese selam.windows da windows un yapılan işlemleri ve internette gezinirken kayıt tutmasını engelleyen(site isimlerinden tutta nick, emeil,parola ya varana kadar)bir ayar mekanizması varmı?denetim masasındaki yönetimsel araçlarda olduğu söyleniyor.ama orası registery den bile daha karışık.baktım ama hiç birşey anlamadım.kısacası windowsa üç maymunu nasıl oynatabilirim(görmedim,duymadım,bilmiyorum).kayıtl ama yönünü nasıl askıya alabilirim.lütfen bu işi bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçecek.
benim bildiğime göre senin pc de program yüklü seni biri izliyo :) ya programı kaldıracan yada internet sitelerinin isminin ve parolalarının görünmemesi için araçlar internet seçeneklerine girip tanımlama bilgisini sil ve geçmişi sil dersen silinir msn parolası içinde beni unut de :) aklıma bunlar geliyo kusura bakma kardeş
saatinaltindaki 21-09-2006, 22:08 benim bildiğime göre senin pc de program yüklü seni biri izliyo :) ya programı kaldıracan yada internet sitelerinin isminin ve parolalarının görünmemesi için araçlar internet seçeneklerine girip tanımlama bilgisini sil ve geçmişi sil dersen silinir msn parolası içinde beni unut de :) aklıma bunlar geliyo kusura bakma kardeş
öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler.bu özelliği sormamın sebebi gerçekten de çok işe yarar ve önemli bir özellik olması.bilgisayarıma intruder olan hiç kimse yok.:smilies39: insan bazı saatlerde bu özellği açıp bilgisayar kullanmak isteyebilir.daha sonra bilgisayarda gezinirken gördüğümüz bilgileri (istemediğimiz cinsten olanları)tek tek silmek için uğraşmamıza gerek kalmaz.bu özelliği özellikle internet cafe ve şirket bilgisayarlarında kullanmak da çok yararlı olabilir.:banana: ben istediğim zaman windosun kayıt tutma özelliğinin toptan kapanmasını istiyorum.yıllar önce bilgisayarda bunu program yüklemeden yapan biri vardı.şimdi ona ulaşamıyorum belki içinizden bilen biri vardır diye sormak istedim.yardımcı olursanız çok makbule geçecek.hepinize hayırlı günler.
Kemal ATAKAN 21-09-2006, 23:18 Sayın Üstadlar;
Bende Pentium 3 500, 512MB Ram 128 Ekran Kartı bar bilgisayarım var. Benim sorunum, bu bilgisayarda Win Me yüklü iken kapat deyince kapanıyordu. XP yi yükledikten sonra "Bilgisayarınızı güvenle kapatabilirsiniz" iletisi veriyor ve fişten çekmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çaresi varmı acaba, çözüm öerilerinizi bekliyorum. Herkese saygılar...
safran69 22-09-2006, 00:31 xp nin kendi özelliği bu arada xp biraz geçde kaapnır fişi çekersen c ye zarar verbilirsiniz
ona göre dikkatli olun1-2 dakikadan bi şey çıkmaz
safran69 22-09-2006, 00:45 :tflag: arkadaşlar öncelkle okuyan herkese selam.windows da windows un yapılan işlemleri ve internette gezinirken kayıt tutmasını engelleyen(site isimlerinden tutta nick, emeil,parola ya varana kadar)bir ayar mekanizması varmı?denetim masasındaki yönetimsel araçlarda olduğu söyleniyor.ama orası registery den bile daha karışık.baktım ama hiç birşey anlamadım.kısacası windowsa üç maymunu nasıl oynatabilirim(görmedim,duymadım,bilmiyorum).kayıtl ama yönünü nasıl askıya alabilirim.lütfen bu işi bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçecek.
az önce senin açmış oldugun topikde yazdım oradan takip edebilirsiniz
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=232694
hasanxon 22-09-2006, 16:01 SELAM ARKADAŞLAR
Bilgisayarım ActiveMovie Window:explore.exe diye bir hata veriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
:tflag:
eeeaeeea 22-09-2006, 16:27 Sayın Üstadlar;
Bende Pentium 3 500, 512MB Ram 128 Ekran Kartı bar bilgisayarım var. Benim sorunum, bu bilgisayarda Win Me yüklü iken kapat deyince kapanıyordu. XP yi yükledikten sonra "Bilgisayarınızı güvenle kapatabilirsiniz" iletisi veriyor ve fişten çekmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çaresi varmı acaba, çözüm öerilerinizi bekliyorum. Herkese saygılar...
arkadaşım bu problem sanırım senin sistemin biraz eski o yüzden "Bilgisayarınızı güvenle kapatabilirsiniz" bu iletiyi alıyorsun
SELAM ARKADAŞLAR
Bilgisayarım ActiveMovie Window:explore.exe diye bir hata veriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
:tflag:
arkadaşım kullanmış olduğun işletim sistemin ne ise onun sürücüsünü yani cdsini cd-roma tak tekrar windows kur program filesteki programların silinmez sadece windowsunu update (güncelleme) etmiş olursun
sayglar...
dontpanic 22-09-2006, 17:07 arkadaşlar bilgisayarın kayıt defterini sildim heralde yanlışlıkla bilgisayarımdaki bütün ksayollar birlikte aç moduna dönüştü windows şu dosyayı açamıyor uygun programı listeden seçin kısmı çıkıyor başlat nenüsündeki programlar kısmındaki bütün programların simgeleri gitti yerini birlikte aç modu aldı bunu nasıl düzeltirim sistem geri yüklemeyi kapatmıştım hard diskimi bölmemiştimde sadece c sürücüsü var nasıl olcak bu iş arkadaşlar format atıyım diyorum ama bilgilerim gidecek 20 gb bilgim var kafayı yiycem şimdiden herkese teşekkürler...:help1: :crashs:
eeeaeeea 22-09-2006, 17:13 arkadaşım bilgisayarına harici bir hard disk daha takarak yedeklerini almalısın daha sonra bilgisayarını formatlamanı öneririm
dontpanic 22-09-2006, 17:23 arkadaşım bilgisayarına harici bir hard disk daha takarak yedeklerini almalısın daha sonra bilgisayarını formatlamanı öneririm
arkadaşım evde bi bilgisayar var fakat çok ii değil şu an laptop kullanıyorum onun bilgileri ona atıyım diyorum fakat nasıl eşleştircem onunla anlatırsan sevinirim
eeeaeeea 22-09-2006, 19:10 arkadaşım evde bi bilgisayar var fakat çok ii değil şu an laptop kullanıyorum onun bilgileri ona atıyım diyorum fakat nasıl eşleştircem onunla anlatırsan sevinirim
arkadaşım o zaman yapman gereken 20-25 kadar boş cd alıp cdye çekmek
sertacaa 22-09-2006, 20:04 eeeaeeea ,
çok teşşekkür ederim sorunum halloldu .
zaferakbas 23-09-2006, 20:23 arkadaşlar bilgisayarımda babylon adlı bir ingilizce sözlük programı var. kendi unistall u yok. kaldırmak istiyorum bir türlü kaldıramıyorum. prgram ekle kaldırdan kaldırmak istediğim zaman programın bileşenleri bulunamadı yada program başkası tarafından kullanıyor daha sonra tekrar deneyin türünden mesajalar veriyor ve bir tüürlü kaldırmayı becemiyrum. programı kaldırmak için önerisi olan varsa sevinirim. teşekkürler.
eeeaeeea 23-09-2006, 22:21 arkadaşlar bilgisayarımda babylon adlı bir ingilizce sözlük programı var. kendi unistall u yok. kaldırmak istiyorum bir türlü kaldıramıyorum. prgram ekle kaldırdan kaldırmak istediğim zaman programın bileşenleri bulunamadı yada program başkası tarafından kullanıyor daha sonra tekrar deneyin türünden mesajalar veriyor ve bir tüürlü kaldırmayı becemiyrum. programı kaldırmak için önerisi olan varsa sevinirim. teşekkürler.
arkadaşım başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç buradan o programı bulup kaldırın daha sonra tekrar deneyiniz
arkadaşım istersen bu linkide inceleyebilirsin
link:http://www.inndir.com/kategori.php?id=135
eeeaeeea ,
çok teşşekkür ederim sorunum halloldu .
ben teşekkür ederim arkadaşım sorunun düzeldiğine sevindim
efsaneson 24-09-2006, 02:18 Asus B1000 serisi bir laptopum var.Laptopla ilgili hiçbir Cd elimde bulunmuyor artı piyasadan da bulamıyorum. Laptopda Orjinal DVD var.
Bir şekilde bilgisayarım çöktü. yeniden Windows yükleyeceğim ama nasıl..DVD yükleme yapamıyorum. Harici CD ROM satın aldım USB ile bağlandım. Setupta Açılış CD-ROM seçemiyorum bilg. izin vermiyor ama açılışta ESC tuşuna bastığımda açılışı nerden yapacağımı soran bir ekran geliyor.Orda USB ZİPP görünüyor ama CD-ROM okumaya başlayıonca yanlış sistem disketi uyarısı veriyor. ( Harici CD-ROM sorunum yok masaüsüt bilg. kullanıyorum çünkü) kullanmış olduğum wind. yükleme cd sorun yok onlarla da masaüstü bilg. rahatlıkla kurulum yapamıyorum.
Ama iş laptopa gelince yemin etmiş kurulumu yaptırmayacak.
Birisi bana herhangi bir şekilde bu laptopa nasıl kurulum yapabileceğimi söylerse çok minnettar kalacağım . ya da en azından DOS ortamına düşsem yapacağımı ben bilirim ama dişemiyorum.(bu arada Laptopun A sürücüsü de yok(() Lütfen yardım kafayı yiyecemm.
zaferakbas 24-09-2006, 13:38 eeeaeeea arkadaşım:
ms config ile çözemedim o kısımda program yoktu. senin verdiğin linkten bir uninstall porgramı aracılığı ile kaldırabildim. çok teşekkür ederim. kolay gelsin
eeeaeeea 24-09-2006, 15:57 Asus B1000 serisi bir laptopum var.Laptopla ilgili hiçbir Cd elimde bulunmuyor artı piyasadan da bulamıyorum. Laptopda Orjinal DVD var.
Bir şekilde bilgisayarım çöktü. yeniden Windows yükleyeceğim ama nasıl..DVD yükleme yapamıyorum. Harici CD ROM satın aldım USB ile bağlandım. Setupta Açılış CD-ROM seçemiyorum bilg. izin vermiyor ama açılışta ESC tuşuna bastığımda açılışı nerden yapacağımı soran bir ekran geliyor.Orda USB ZİPP görünüyor ama CD-ROM okumaya başlayıonca yanlış sistem disketi uyarısı veriyor. ( Harici CD-ROM sorunum yok masaüsüt bilg. kullanıyorum çünkü) kullanmış olduğum wind. yükleme cd sorun yok onlarla da masaüstü bilg. rahatlıkla kurulum yapamıyorum.
Ama iş laptopa gelince yemin etmiş kurulumu yaptırmayacak.
Birisi bana herhangi bir şekilde bu laptopa nasıl kurulum yapabileceğimi söylerse çok minnettar kalacağım . ya da en azından DOS ortamına düşsem yapacağımı ben bilirim ama dişemiyorum.(bu arada Laptopun A sürücüsü de yok(() Lütfen yardım kafayı yiyecemm.
arkadaşım 98 başlangıç disteti ile açılış yap daha sonra format çek xp cdsini roma takarak bilgisayarını yeniden başlat cd-rom desteği ile bir daha kurmayı denermisin
hazır konuyu açmışken flash diskleri bilgisayara format atarken cd gibi kullanan varmı
eeeaeeea 24-09-2006, 16:02 hazır konuyu açmışken flash diskleri bilgisayara format atarken cd gibi kullanan varmı
böyle birşey olacağını sanmıyorum arkadaşım ama yapan varmı bilmiyorum
arkadaşım bu arada imzan bölümündeki mail adresini kaldırmalısın form gereği yasaktır
saatinaltindaki 25-09-2006, 01:06 bir networke bağlıyken bilgisayarı bu networkten nasıl çıkrtabilirim? cevaplıyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.bu arada windows xp kullanıyorum.
Sayın arkadaşlar C bölümünde 10GB alanım kayıp. Bunu tekrar nasıl boş alan şekline sokabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
TÜRK HAVA YOLLA 28-09-2006, 12:38 ArkadaŞlar Xp Ye Format Atmadan Öncede Kendİ Kendİne AÇilip Kapaniyordu Format Attim Yİne Ayni Sorun Devam Edİyor,format Atmadan Önce Maİn Boardu Ekran Kartinida DeİŞtİrdİ Yardimci Olursaniz Svİnİrİm Şİmdİden TeŞekkÜrler.
eeeaeeea 28-09-2006, 17:29 bir networke bağlıyken bilgisayarı bu networkten nasıl çıkrtabilirim? cevaplıyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.bu arada windows xp kullanıyorum.
ağ ve network konusundan pek anlamadığım için sorunuza cevap veremiyeceğim moderator arkadaşlardan yardım alabilirsin
Sayın arkadaşlar C bölümünde 10GB alanım kayıp. Bunu tekrar nasıl boş alan şekline sokabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşım bilgisayarına fdisk yapmayı denedinmi ???
ArkadaŞlar Xp Ye Format Atmadan Öncede Kendİ Kendİne AÇilip Kapaniyordu Format Attim Yİne Ayni Sorun Devam Edİyor,format Atmadan Önce Maİn Boardu Ekran Kartinida DeİŞtİrdİ Yardimci Olursaniz Svİnİrİm Şİmdİden TeŞekkÜrler.
arkadaşım power supply (güç kaynağı) bir kontrol et istersen eğer tekrar aynı sorun devam ediyorsa büyük bir ihtimal anakartında bir problem vardır teknik servisine götürmelisin
Sevgili eeeaeeeasorgumu mazur gör "fdisk" format anlamına geliyosa hayır, önce bir bilene sormakta yarar var ilgine teşekkür eder hayırlı bir Ramazan ayı dilerim.
Konudaki Mesaj sayısı 1500 ü aştıgından konu kapatılmıstır.
BURADAN devam edebilirsiniz.
KOLAY GELSİN (http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=235956)
|