Elimde bir kaç adet 16cm bass hoperlör var.Bu tipleri technics marka bir stereo hoperlör setinden hatırlıyorum.(Tıpa tıp aynısı).Fakat bu hoperlörlerin ne üreticisini nede specification'larını bilmiyorum.Arkasında aşağıdaki code'lar yazıyor.
T14PL01A6
CHN 9746C7
Bu code'lar ile hopelör hakkında bilgi alınabilir mi?
Sevgiler...
Versatile
08-07-2004, 10:25
technics marka olma olasılığı yok mu?
zira aynı olduğunu söylüyorsun ki technics kendisi için hoparlör üretiyor.
ama yazdığın kod lar bende KEF i çağrıştırdı.
şef benimde ilk aklıma gelen tabiki technics zaten code T ile başlıyor.AAma technics olmayadabilir.ürün oldukça kaliteli.(bu tip işlerden az çok anlarım).Fakat önemli olan bu kodlar ile bir arama yaparak ürüne ulaşmak.
Picklock
08-07-2004, 12:26
ya ne marka olduğu çok önemli değil aslında bence iyi ses versin iş yapsın yeter hehe
kalitesinden şüphem yok picklock.Ben bu hoperlör ile 4 adet çift bass sürücülü tek tweeterlı set hazırlayacağım.Dolayısı ile yapacağım passive crossover ve kutu hacmi için bu hoperlörün verilerine ihtiyacım var.Sorun bu.
Picklock
08-07-2004, 15:16
mosaic evde bir speaker kataloğu olacaktı bir bakayım unutmassam aksama belki koddan bir şey çıkar
Sağol.Haber bekliyorum...
Picklock
09-07-2004, 14:43
mosaic sabah yazacaktım unuttum evde bulamadım katalogu birde başka yere bakacağım işallah çıkar bir yerden :)
bende dört bir yandan arıyorum.kesinlikle bulmam lazım iş inada bindi :) Aslında voltmetre+bir amatör devre+amplifier ile bir çok değerler öğrenilebiliniyor fakat bu sefer kendime söz verdim konuyu fazla dağıtmadan halledeceğim :) Daha öncede bir çok kabin imalatım oldu.Bu sefer daha hassas davranmayı düşünüyorum.Bitsin bir resmini burada göstermek isterim.
Picklock
10-07-2004, 18:56
bitirince bana mail ile yolla koyarım :)