Merhaba arkadaşlar,
Technosat 19400 uydu alıcım var.Hispasat uydusunda yer alan Taquella kanallarını nasıl izleyebilirim.Sanırım *** bilgilerini girmem gerekiyor,nereden nasıl girebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
tatooine
16-01-2006, 16:54
Birader kolay gelsin.Yeni yazılım yüklemen gerekiyor.Yazılımı www.amerikantv.com adresinden alabilirsin.İyi seyirler :smiles10:
Aynı zamanda multilerde 2.44 yazılımına eklenmiş arkadaşlar...
tatooine
24-01-2006, 15:43
19000 YAZILIM YÜKLEME TALİMATI
Cihazınız üzerinde bulunan yada daha önce kullandığınız kanal ve ayar bilgilerinin silinmemesi için "GENEL AYARLAR" Menüsü içerisinden "HAFIZA YÖNETİMİ" Seçeneğini kullanabilirsiniz. Mevcut kanal bilgisini yedeklemek için "SARI" tuşa basınız. Yedeklemiş olduğunuz kanal bilgisini geri yüklemek için "OK" tuşuna basınız.
Not: Yükleme esnasında cihazınıza herhangi bir zarar gelmemesi için talimatı dikkatlice okuyunuz ve uygulayınız.
1. Cihazınızın elektrik fişini takın ve açık konuma getiriniz. Daha sonra Cihazınızı RS 232 Kablo ile bilgisayarınıza bağlayınız.Com bağlantınız doğru ise bağlantı kurulacak ve orta kısımda "connection established" yazısı çıkacaktır.
2. "UPGRADE SOFTWARE" Seçeneğini kullanarak bilgisayarınıza son yüklediğiniz xxx.bin uzantılı dosyayı seçin.
3. Yükleme işlemi başlayacaktır.
4. Yükleme işlemi tamamlandığında ekrana onay penceresi gelecek ve cihazınız ön panelinde "Good" yazısı belirecektir.
Yükleme işlemi tamamlanana kadar cihazın elektrik bağlantısını kesmeyiniz.
19000 KANAL BİLGİSİNİ CİHAZA YÜKLEME
1. Cihazınızın elektrik fişini takın ve açık konuma getiriniz. Daha sonra Cihazınızı RS 232 Kablo ile bilgisayarınıza bağlayınız.Com bağlantınız doğru ise bağlantı kurulacak ve orta kısımda "connection established" yazısı çıkacaktır.
2. "WRİTE FACTORY DATA" Seçeneğini kullanarak bilgisayarınıza son yüklediğiniz Turksat_Hotbird_list.txt uzantılı dosyayı seçin.
4. Yükleme işlemi tamamlandığında ekrana onay penceresi gelecek ve cihazınız ön panelinde "Good" yazısı belirecektir.
19000 KANAL BİLGİSİNİ BİLGİSAYARA YÜKLEME
2. "READ USER DATA" Seçeneğine tıklayınız. Dosya adı kısmına kayıt etmek istediğiniz ismi yazın ve "AÇ" seçeneğini tıklayın.
tatooine
24-01-2006, 15:47
Ve yüklerken dikkat edilecek noktalar
Doğru yazılımı( www.amerikantv.com da var ) yüklediniz mi? (boxloader i kullanarak. yazılımı indirdiğiniz klasörün içinde var.)
Yüklemeyi yükleme talimatına uygun bir şekilde yaptınız mı?(Yükleme talimatı yazılımı indirdiğinizde içersinde var.)
Yüklemeyi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına döndünüz mü?
Fabrika ayarları yapıldıktan sonra *** listesini de default yaptınız mı?
ahmetsah
25-01-2006, 11:24
yeni programı yükledim gerkten harika çözüyor
technosat5800cı da sifreler cozulmuyor versiyon yukselttim yukledim ama sifre icin ayri islemmi gerekiyor acebaaa???
:( arkadaşlar merhaba technosat ts18100fta ile ts-19400dcı yazılım atma kablosu rs230 aynımıdır 18100fta ya yazılım attım sorun çıkmadı aynı kabloyla 19400dcı ya başaramadım (baglantı başarısız) yazıyor yazılımı19400ze boxloader12 ile denedim nerede hata yapıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen saygılar
tatooine
30-03-2006, 11:42
Kablo standarttır arkadaşlar.RS232 kablosu ile hepsine atablirsiniz.bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin 19400 ün botloaderini kullanın.COM ayarlarının doğru olduğundan emin olun.son olarak 19400 ün yazılım yükleme talimatını gözden geçirin.