:smiles24: Arkadaslar kusura bakmayın gereksiz yere topic açmayım dedim ama bu sorunumu hangi bölüme yazacam bilemedim.
Elim de kaon marka bi cihaz var cihaza sunny yazılımı yüklemek istiyorum fakat cihazın sistem bilgisine giremiyorum menü kilidi aktif vede pin kodunu bilmiyorum cihaza yazılım yüklemek istedigimde asagıdaki uyarıyı alıyorum asagıda yazanlardan cihaza hangi yazılımı yüklemem gerektigini cıkarabilirmiyim sizlerinde bi görüşünü almak istiyorum
: Receiver Upgrade (V1.07) 18.OCT.2005 user SL2L
: File openend !
> my Loader:L 219
-. Target loader version :L 2193
> Im 2M.
> Im waiting.
> PC: AT-1030DCIAZ, h/w(12.03.A5), s/w(02.00.07)
> Im: L 219, u1 , 2M, h/w:12.C1.A5, s/w:02.00.07, AT-8020DCIZ
Hardware Version Mismatch
MICOM Type mismatch !
CI/CAS Type mismatch !
HDD Type mismatch !
: Upgrade Fail
AT-1030DCIAZ ye ait yazılımı yüklemeye calısıyordum yukarda yazanlara bakınca bu cihazın hw 12.c1.a5 mi? yada cihazın pin kodunu nasıl iptal edebilirim en güzeli galiba bu olur... Saygılarımla...:write:
Tahminlerim dogruymus cihaza 12.C1.A5 li olanı yükledim cihaz yüklemeyi kabul etti fakat halen bi pin kodu sorunum var menüye halen giremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
MuCky_81
03-12-2005, 18:06
pin kodu sorunu derken pin kodunu unuttun herhalde pin kodu kullanma klavuzunda yazıyodur yada 0000 dır..
harikagenc
03-12-2005, 18:08
Kaon sunny bortlu cihazların kısa yolları...
--------------------------------------------------------------------------
Kaon sunny bortlu cihazların kısa yolları...
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan 1 e basıldığında cihaz resetlenir.
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan 2 ye basıldığında cihaz fabrika ayarlarına döner.
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan 3 e basıldığında kanal arama menüsü çıkar.
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan 4 e basıldığında kanal arama menüsü çıkar.
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan 5 e basıldığında dil seçenekleri çıkar.
Cihazın ön panelinden 3 exit kumandadan mute ye basıldığında cihaz host konumuna gelir .
c1 ve c0 lar için
--------------------------------------------------------------------------------
yeni hw li cihazlar için kısayol tusları
Cihazın ön panelinden 3 p+ kumandadan 1 e basıldığında cihaz resetlenir.
Cihazın ön panelinden 3 p+ kumandadan 2 ye basıldığında cihaz fabrika ayarlarına döner.
Cihazın ön panelinden 3 p+ kumandadan 3 e basıldığında kanal arama menüsü çıkar.
Cihazın ön panelinden 3p+ kumandadan 4 e basıldığında kanal arama menüsü çıkar.
Cihazın ön panelinden 3 p+ kumandadan 5 e basıldığında dil seçenekleri çıkar.
Cihazın ön panelinden 3 p+ kumandadan mute ye basıldığında cihaz host konumuna gelir
Ve ekleme yapalım. lazım olur
Sunny........................: 2580-7777 Eğer bu şifreler çalışmıyorsa; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin şimdi pin kodu 0000 olarak değişti (Master pin kodu fabrika ayarı olan 0000'a döndü)
Kaon.........................: 463330
Kaon.........................: Eski modellerde sırasıyla KIRMIZI YEŞİL MAVİ SARI tuşlarına basın, Yeni modellerde sırasıyla MAVİ SARI KIRMIZI YEŞİL tuşlarına basın...
@maracaibo ustamızdan alıntıdır master codlar
Ayrıca hatırlatım Koandan loaderi 2.1.9 v3 iken sunny dönemezsin önce
2.1.9 v4 yüklemen ardındanda eski bir sunny yazılımını bin uzantılı olanı kup 230 ile engineer modda atman gerekir sonrasında tekrar btm uzantılı yazılımı btm 103 ile yükleyebilirsin..
Yada 2.1.9 v4 yükledikten sonra editli bin uzantılı son sunny emusu bulabilirsen onuda kup 230 ile engineer modda atabilirsin..
Akılında bulunsun
Saygılarımla By.Harikagenc....
Cihaz ikinci el bi cihaz daha önce kullanan kişi cihazın pin kodunu degiştirmiş yeni pin kodu girmiş o kişiye ulasma imkanım yok pin kodu olmadan da menüye girip ne kanal aratabiliyorum nede sistem bilgilerini görebiliyorum pinden kurtulmanın bi yolu yok mu?
harikagenc gerçekten adın gibi harikasın dediklerini deneyim sagolasın...