technosat 6000 plus içerisinde çakılı modül var ama ne hikmetse içindeki modülün ne olduğunu bulamadım fun karta hangi dosyayı yüklediysem ölsemde açmam diyor .önceden yüklenmiş kart var o şifreli kanalları açıyor şaştım ben bu işe..ne yükleyeceğim . ne cihazın yazılımı var ne karın dosyası var 5 kuruş etmezmiş bu cihaz..... :sword:
ferdinec
12-06-2004, 23:00
sana bir technosat linki vereyim senin cihaz orda ve bu stiden yükleye bilirsin
http://technosat-uae.com/downloads.html
T-6000 PLUS CXCI
6600 Wonder Box
ferdinec
12-06-2004, 23:09
bu cihazı arap ülkelerinden mi aldın bunu araplar pazarlar
En az özel özellikler yumuşakbaşlı yeteneklisi MPEG2'in, DVB'in descrambling, tarafından için Contax Descrambler birleşik kullanırken programlar Conax2 delik ortak arayüz Viaccess, irdeto, CryptoWorks, NagraVision, Conax, SECA'i ve daha çok DiSEqC1'i şifrelediği.
İçin2 positioner bantın, için (Grafikselde resim)in desteklediği domuzun olduğu her anteni kontrol ettiği C'in/ Ku'nun olduğu (128 uydu)un olduğu mülti-uydular, dostluk maçı ve göreve programlanabilir çeşitlisi kullanıcının yeni için otomatik eklenen bilginin arama (Arabanın aradığı şebeke)in, 5000'e kadar kanalı kolay depoladığı transponder olduğu uydu& transponder olduğu (Favourtie, hareket ettirme, kilitleme, yeni isim verme, silme ve sınıflayan)ı düzeltirken menüye sistemi kolay-kullanmak çeşitli kanalı sağlar, ve hızlı yazılım, RS-232'dan limanı yükseltir, tıka, ve verinin, sisteme zaman tutucunun iş gördüğü (DSR olan DSR)'i transfer ettiği oyun otomatik olarak açtığı, / ötede görevi koyarak (Her hafta, her ay ve bir kere günlük gazete) otomatik, sistemi hareket ettirirken kanal sağla elektronik Guide'in olduğu programı ayırdı, ( EPG, ) OSD Teletext, ( 300 706 DVB ETS, ) ve görevin, VBI Teletext'i desteklediği altyazı, antene yer ver seçilebilir yardımın -Sağla çeşitli CVBS, RGB düğme yazar, LNB, NTSC'i yazar, /, monitör arkadaş olur, SCPC/ MCPC alınabilir C'i yaz, / Ku, Multi LNB'in, tarafından 1.0'in, 22 Khz'in ve 0'ın/ ekran-göstermenin arkadaş olduğu renk 256 değiştirirken 12 voltun olduğu DiSEqC'i kontrol ettiği uyduyu bantlar, / otomatik olarak NTSC dönüşümün, kanal otomatik kurtarmaya devam ettiği çıktının olduğu video olduğu yönü destekler
cihazın özellikleri bu
bu araplar vallahi arap olasıcalar milleti kakalıyorlar.ne olduğu belli olmayan cihazları millete satıyorlar. adamı arıyorum bu cihazın içindeki modül ne kardeşim diyorum irdeto diyor yalancı adam.yazılımı yok. adamın birine 220 dolara vermiş. kartı yükle olmazsa suriyeye gönder diyor terbiyesiz adam.dosyayı mailime gönder diyorum mailim yok diyor yani kısacası bahane bahane bahane .araplardan cihaz almayın .
kardes bende technosat 1100plus ve IR-7000 var. 1100 olanını parayla aldım digeri beles geldi baska bir yerden ama ikiside arabistan cikisli.
7000 olanda gomulu irdeto var deniyor sitesinde..bu aletler genelde fabrika cikisli standart olarak lock lanmis giriyor arabistan piyasasina, cunku orada bu modul olaylari yasak aleti ilk aldigimda(showtime arabistanin d*g*t*rk u gibi ve onun kullandigi receiver da phillips degil technosat ve birkac farkli marka daha) heryeri lockluydu, hele 1100 de kanal aramasi yaparken multivision lar ve digerleri kesinlikle gozukmuyordu, lock u kaldimdim acildi..1100 un guzelligi mesela multivisionlari ilk defa actim daha hicbirseye basmadan autokey yapti shak diye acti, digerleri icin de sanki icinde modul varmis gibi *** giris menusu var hangi kanalin uzerinde acarsan o kanaldaki sifrelemeyi gosteriyor ID sini gosteriyor sana bir tek *** i girmek kaliyor. 2li sistemleri de actigini soyluyorlar ama maalesef yazilim destegi yok diyebiliriz en azından ben iki haftadir bulamiyorum internet kazan ben kepce..ama yok. birkac site var o kadar. 7000 olanının cam lock unu kiramadim henuz bugun bir unlock buldum onu denicem en kisa zamanda
http://www.megaone.com/smarttechno/
bu sitede t-6000 ile ilgili dosyalara ulasabilirsin, elemanın kendi capinda yaptiklari var.
aletler biraz ugrastiracak ama unlock ise yararsa titanium kartla epey bir yol katederim gibime geliyor. farkli seyler bilen arkadaslar varsa lutfen paylasalim. bu konu hakkinda bilgi cok az.
saygilar
technosat ts 500 yazılımı ve loader i olanlar lütfen link ve benzeri yardımlarınızı bekliyorum tşkrler
hangi technosat modeline yazılım istiyorsun vereyim sana dostum
casper dostum anladığım kadarıyla emu yazılımı istiyorsun birazdan buradan alırsın
http://rapidshare.com/files/281737453/6000Plus.zip.html
en son yazılım tarihi 10-08-2008 dir biis şifreleri elle girilebilir