Grafik Görünüm : matrix yukleme olmuyo
elimde arkadaslara ait 2 matrix var birisinde 106 digerindede 107 surumu var sorunlu diye v1.055 atiyim diyorum once fun6 ile denedim master burner 2.3 le fun6 yazip deedim invallid kart diyo.
matrix yukleyici ile seri kablo ile deneyim dedim benim matrixe atiyo ama bunlarda hata veriyo,
son olarak notebookla denedim ama bu seferde modulu hic gormedi yani tanimadi.
neden boyle oluyo acaba bu 1.07 felan attilarda ondan 1.055e donulmuymu?
alibeyamca 09-02-2004, 01:01 bu modüller şu anda çalışıyormu yoksa receiver tanımıyormu tanımıyorsa flashın yeniden yazılması lazım kartla yükleme yapamazsın ancak cas interface ile olabilir bilgine selamlar......
calisiyor ama 1.055 in actiklari acilmiyo ama calisiyor.
muhtemelen magic ten çevirme olabilir
magıcten cevırme olsada sorunsuz yukleme yapılması gerekır.(bende vardı magıcten >mr 1,04 fakat yenıden yujklendı mr yazılımı,su an sorunsuz guncellıyor modulu)
sanırım sızde cardmaster var..cardmaster ıle fun6 yazmak sorun yaratıyor..bendede vardı ne yaptımsa guncellemedıdı bende makıana olmuyor zannetmıstım..
sonra usb yazıcı aldım..sımdı sorunsuz fun6 yazarak guncellıyorum..
en guzelı 2 adet fun kartı iyi yazan bir programerde yazdırın sorun olmayabılır..
gencgsli19 08-03-2004, 13:02 arkadaşlar ben daha çok yeniyim hepinize selamlar..
bende matrix gömülü cihaz var..
1.07 yüklemeye çalışıyorum ancak bi türlü beceremedim..fun6 ile cihaza yüklemeye başladığımda belli bi zaman sonra "cable removed or baudrate too high for this STB.please try again." diye yazı cıkıyor.sonrada extract please card.yazısı geliyor..
acaba sorun kartın tam düzgün yazılmaması olabilirmi??
chipcat 2.3 programını kullanıyorumm..
en son denediğimde ise invalid card diyor..ne yapacağımı bilemedim..
bi türlü yüklelyemedim..
acaba benim cihaza fun cardla versiyon yüklenmiyormu??
yardım ederseniz cok sevinirim.. :
cihaz yumatu 8500 cas
Bulent Tekcan 08-03-2004, 13:06 Gömülü olanları cihaz markası altına yazınki daha rahat destek alın.
Sevgiler
Ariftoteles 08-03-2004, 15:30 -----------------------------
Versatile 08-03-2004, 15:39 Ariftoteles;
modüle yükleme yaparken herhangi bir program kullanmayacaksın.Bunu receiver ın menüsü üzerinden yapacaksın zaten o seni yönlendirecektir.
2 adet fun kartım var diyorsun ancak fun kaç olduğunu belirtmemişsin.başka bir fun için hazırlanmış dosyayı kendi fun larına yazdırmaya çalışıyor olabilirsin.
şayet fun lara doğru dosya yüklüyor fakat modüle yükleme yarım kalıyorsa aynı şekilde kartlara tekrar tekrar yazıp modüle yükleyin fakat her seferinde yüklemeye yeniden başlamayıp kaldığı yerden devam edin.
bilgilerinize.
NOT: sorular daha açıklayıcı olursa cevaplar daha çabuk ulaşacaktır.
Versatile 08-03-2004, 15:41 gencgsli;
başka bir yazıcı ile kartlarınızı yazdırın ve (infinity tavsiye ederim).ancak her seferinde download a sizde kaldığı yerden devam edin.
fakar cihazınızın modelini yazmadığınız için verilecek tek cevap bu gibi gözüküyor.
bilgilerinize
gencgsli19 08-03-2004, 16:39 bende simprog 1.08a yazıcı cihaz var ..az önce
master burner 2.3 ile denedim..yükleme tamamlanıyor ancak kartı modüle yerleştirdiğimde "invalid card.." yazısı geliyor..
bunun sebebi ne olabilir acaba..bu sorunu elimdeki imkanlarla çözebilme ihtimalim var mı?
bide kartı tekrar yükleyip deniyim:))
misfortune 08-03-2004, 16:41 cardwriter 208 kullan birde onla funa yaz..
gencgsli19 08-03-2004, 16:56 arkadasım card writer 2,08 de kart çeşitlerinden fun ı seçemiyorum???
bildiğin link varsa..bi de ordan indiriyim
misfortune 08-03-2004, 18:05 sende fun kaç var onu yazmamışsınki?
neyse kartı select kart diyor sağ üstte ordan seçecen.
fun5 varsa AT90S8515 + 24C512 yi
fun4 varsa AT90S8515 + 24C256 yı
fun2 varsa AT90S8515 + 24C128 i seçeceksin..
fun6 seçemezsin zaten..fun6 ya fun5 için olanı AT90S8515 + 24C512 seçip fun5 dosyalarını yüklersen olur..
mursoy06 25-03-2004, 15:38 Arkadaşlar ben matrixin versiyonunu fun kart ile bir türlü yükseltemedim acaba bu versiyon yükseltme işi fun kartilemi kolay yoksa matrix loader ilemi şimdi gidip bir matrix loader almayı düşünüyorum bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz ayrıca matrix loaderin fiatı ortalama nedir ankarada oldugum için bana adres verebilirmisiniz
mursoy arkadaşım hiç uğraşma fun cardla en iyisi bir adet matrix loader al. bende uğraştım durdum funcardla olmadı. şimdi çok rahat yeni yazılımları yükseltiyorum. bilgine.
aynen katılıyorum en iyisi matrix loader
bence arkadasim bosa paraniverme fun 6 kartla yukleme yapiliyor zaten matrix cama bence parani bosa harcamis olursun
Elimde Matrix loader var. Hangi modüle uyguladıysam problem yaşattı. En iyisi Fun 6 ile yüklemek. Yüklerken Flash File'ı doğru yüklediğinden emin ol. Mümkünse Orijinal yazılım yükle...
|