Grafik Görünüm : Tek Büyük Galatasaray...
reis1905 24-06-2005, 20:19 Buyrun size bir sürpriz hazırladım. Uzun sürdü ama Galatasarayımıza feda olsun gençliğimden harcadığım süreler. :)
Bir pps sunumu. Ziplidir. Buyrun indirin. (http://rapidshare.com/files/2269812/TEK_BUYUK_GALATASARAY.zip.html)
Tek Büyük Galatasaray...
Saygılar...
salamanca 24-06-2005, 20:39 reis1905 gerçekten harika bir çalışma olmuş bütün Galatasaraylıların izlemisini tavsiye ederim.
iboergul 27-06-2005, 12:03 güzel bir sunu özellikle sesler ve resimler çok güzel kaynaşmış
teşekkürler
Çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık.
asi_genc 27-06-2005, 12:36 Evet Gerçekten başarılı bir çalışma merak etme gençliğinden harcadığın süreler Boşa gitmemiş ellerine saglık.....
bende şimdi hemen indirip bakıyorum.
teşekürrler
Gerçek bir cimbomludan da bu beklenirdi. Teşekkürler dostum.
ben açamadım hangi programla açılıyor o dosya arkadaşlar
ben açamadım hangi programla açılıyor o dosya arkadaşlar
pps
hakikkaten çok güzel...
ellerıne saglık cok guzel olmus bak bır adalet teazısı var kım buyuk kım daha agır adam olan anlar :))
GALATASARAY FENERBAHCE
LİG ŞAMPİYONLUĞU 15-----16
TÜRKİYE KUPASI 14-----4
CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI 10-----3
BAŞBAKANLIK KUPASI 5-----?
1 UEFA KUPASI
1 SUPER CUP
GALATASARAY 44 FENERBAHCE 23
SUPER KUPA VE UEFA KUPASINDA RAKIBIMIZIN BASARISI OLMADIGI ICIN TERAZIYE KOYMADIM TARTACAK AGIRLIK YOK ONLAR TURK MILLETINE GALATASARAYIMIZIN ARMAGANI EGER INSAN OKUMA YAZMASI VARSA YUKARIDFAKI MATEMATIK IFADESINDEN KIMIN BUYUK KUCUK OLDUGUNU ANLAYACAKTIR. DAHA FAZLASI OLAN VARSA GELSIN ISMI fb degılde sİİRT KOY HIZMETLERIDE OLSA ONU TUTACAM
teşekkür arkadaşım saygılar,
reis1905 29-06-2005, 16:37 ben açamadım hangi programla açılıyor o dosya arkadaşlar
Sevgili cobol5, bilgisayarında Office Programı yüklüyse dosyayı Microsoft Power Point ile açabilmen lazım.
Saygılar...
reis1905 29-06-2005, 16:38 ellerıne saglık cok guzel olmus bak bır adalet teazısı var kım buyuk kım daha agır adam olan anlar :))
GALATASARAY FENERBAHCE
LİG ŞAMPİYONLUĞU 15-----16
TÜRKİYE KUPASI 14-----4
CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI 10-----3
BAŞBAKANLIK KUPASI 5-----?
1 UEFA KUPASI
1 SUPER CUP
GALATASARAY 44 FENERBAHCE 23
SUPER KUPA VE UEFA KUPASINDA RAKIBIMIZIN BASARISI OLMADIGI ICIN TERAZIYE KOYMADIM TARTACAK AGIRLIK YOK ONLAR TURK MILLETINE GALATASARAYIMIZIN ARMAGANI EGER INSAN OKUMA YAZMASI VARSA YUKARIDFAKI MATEMATIK IFADESINDEN KIMIN BUYUK KUCUK OLDUGUNU ANLAYACAKTIR. DAHA FAZLASI OLAN VARSA GELSIN ISMI fb degılde sİİRT KOY HIZMETLERIDE OLSA ONU TUTACAM
Sevgili myfever, Fenerbahçenin 8 Başbakanlık kupası var. Ayrıyetten de 6 Cumhurbaşkanlığı kupaları var, 3 değil...
Saygılar...
tuh o kadar olmusmu ya yanı 8 yada soru ısaretı oradakı buyuktur ısaratenı yada terazıyı fb cevırevcek kadar onemlı degıl o kadarda olsun:)
VisaM-LorD 29-06-2005, 19:49 eywallah diyorum..
saygılar..
reis1905 29-07-2005, 15:01 Beğendiğinize sevindim...Tşk...
Saygılar...
dj_casper 30-07-2005, 16:50 GALATASARAY lı 0LMAK AYRILACALIKTIR!.....
sağ0l d0stum!...
reis1905 06-08-2005, 23:12 Sende Sağol...
Saygılar...
Gerçek bir cimbomludan da bu beklenirdi. Teşekkürler dostum.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Slayt gösterisi güzel. Fakat varmı başka büyük Kupa lafı pek olmamış. Şampiyonlar ligi kupası var. Hiçbir takımımız bırakın 2.nci turu, 1.nci turu bile geçemiyor. Ayrıca mağlubiyetler peşpeşe geliyor. Galatasayarın eski günlerine dönerek şampiyonlar ligi kupasını almasını bekliyoruz. Tek alınacak kupa o kaldı.
Olayhakan 07-08-2005, 12:18 Slayt gösterisi güzel. Fakat varmı başka büyük Kupa lafı pek olmamış. Şampiyonlar ligi kupası var. Hiçbir takımımız bırakın 2.nci turu, 1.nci turu bile geçemiyor. Ayrıca mağlubiyetler peşpeşe geliyor. Galatasayarın eski günlerine dönerek şampiyonlar ligi kupasını almasını bekliyoruz. Tek alınacak kupa o kaldı.
fakat o kupayı almak önümüzdeki en az 10 sene almak olanaksız..çok kalifiye futbolcular türkiyeye gelmediği gibi..fiyatlarıda zaten ulaşılmaz durumda...bakın takımların mali bütçesine...chelsea 100 milyon euro verebiliyor adriano ya..yada inter figo ya verebiliyor çok para..türkiyede şimdiye kadar jardel ve ortega yanılmıyorsam çok bonservis bedeliyle alındılar..onlarda iş yapmadılar..yani mücadele etmek çok zor görünüyor..birde bence başkan ve teknik adamlar inanılmaz hatalı transferler yapıyor işte bunlara akıl sır ermiyor..zaman zaman kendim düşünüyorum acaba benmi çok biliyorum diye..ama ben fenerbahceli olarak, sol kanada adam gibi adam lazım olduğu o kadar aşikar ki,defansın göbeğinde oynayan luciano ve deniz o kadar yetersizki,alex hiç mücadele vermiyor..bunları görüyorum ve kayıtsız kalınmasına anlam veremiyorum..bu örnekleri fenerbahce den verdimki gs li dostlar yanlış anlamasın diye..yani diyeceğim biz bu kafa ile gidersek ancak şampiyonlar ligi finali düzenleriz ..olayda daha fazla ileriye gitmez...saygıalr
reis1905 13-08-2005, 16:55 Slayt gösterisi güzel. Fakat varmı başka büyük Kupa lafı pek olmamış. Şampiyonlar ligi kupası var. Hiçbir takımımız bırakın 2.nci turu, 1.nci turu bile geçemiyor. Ayrıca mağlubiyetler peşpeşe geliyor. Galatasayarın eski günlerine dönerek şampiyonlar ligi kupasını almasını bekliyoruz. Tek alınacak kupa o kaldı.
"Var Mı Başka Kupa" orada "büyük" kelimesi yok. Mecazi anlamda kullanılmış bir laf. 4 sezonda 14 kupa alınınca...
Saygılar...
reis1905 10-09-2005, 16:52 Arkadaşlar, link yenilendi...
Saygılar...
DJ BURAK 10-09-2005, 16:55 harika olmuş reis...
Evet Guzel CaliŞma HoŞ OlmuŞ
Buyrun size bir sürpriz hazırladım. Uzun sürdü ama Galatasarayımıza feda olsun gençliğimden harcadığım süreler. :)
Bir pps sunumu. Ziplidir. Buyrun indirin. (http://rapidshare.de/files/4935609/TEK_B_Y_K_GALATASARAY.zip.html)
Tek Büyük Galatasaray...
Saygılar...
sevgılı gs lı dostum ben yaptıgın programı ındırdım ama hc bır sey acılmadı harfler ve kutucuklar var.bılgısayara yenı format atmıstım acaba bı program mı eksık yardımcı olursan sevnırım
reis1905 10-09-2005, 22:26 sevgılı gs lı dostum ben yaptıgın programı ındırdım ama hc bır sey acılmadı harfler ve kutucuklar var.bılgısayara yenı format atmıstım acaba bı program mı eksık yardımcı olursan sevnırım
Bilgisayarında Power Point yüklü olması lazım. MS Office programını yüklersen içinde o da var...
Saygılar...
Bilgisayarında Power Point yüklü olması lazım. MS Office programını yüklersen içinde o da var...
Saygılar...
eyvallah dostum ben formattan sonra ofıce kurmadım.tesekkur ederım..
iboligs19 11-09-2005, 09:31 Eline sağlık Cimbomlu arkadaşım
eyvallah cimbomlu kardesime yakışır
reis1905 13-09-2005, 12:35 Sayın Chute, daha önce siz bana şöyle demiştiniz:
Slayt gösterisi güzel. Fakat varmı başka büyük Kupa lafı pek olmamış. Şampiyonlar ligi kupası var. Hiçbir takımımız bırakın 2.nci turu, 1.nci turu bile geçemiyor. Ayrıca mağlubiyetler peşpeşe geliyor. Galatasayarın eski günlerine dönerek şampiyonlar ligi kupasını almasını bekliyoruz. Tek alınacak kupa o kaldı.
Bende cevaben:
"Var Mı Başka Kupa" orada "büyük" kelimesi yok. Mecazi anlamda kullanılmış bir laf. 4 sezonda 14 kupa alınınca...
Saygılar...
Şimdi elime o yıllara ait Sabah gazetesinde yayınlanan sevgili Salih Memecana ait bir karikatür geçti. Galatasaray 4 yılda 14 kupa kazanınca yani kupaya benzeyen benzemeyen ne varsa süpürüp götürünce benim anlatmak istediğim konu ortaya çıkmış. Ben "var mı başka kupa" derken işte bunu kastetmiştim...:
http://img385.imageshack.us/img385/3889/kupamnerede3bd.jpg (http://imageshack.us)
Saygılar...
reis1905 02-10-2005, 16:08 Yakında umarım başka çalışmalarla birlikte oluruz...
Saygılar...
salamanca 03-10-2005, 15:24 Sen rahatsızmısın yoksa tahtanmı eksik anladık mesajını neden her yere aynı şeyleri yazıyorsun bir tek onu anlamadık...
Gelin mecidiyeköyede el mi yaman bey mi yaman görüşeceğiz. Ben şahsen şimdiden iple çekiyorum maçı. En az 3 gol var size..
Bırakın arkadaslar bunları... türkiye'nin ilk futbol takımı kırılmadık rekor bırakmamış. Alınmadık kupaya bir var. Bunlar hala nelerden bahsediyorlar. Bir Zamanlar babaları Ali Şen Soylerdi fb linin fb liden başka dostu yok diye... Adam ne kadar haklı kim niye sevsin fb yi... Gittikleri her yerde başkanları küfür yiyor. Her yerde taraftarı olay çıkartıyor. Her takımın hakkını yiyorlar. Bunlar bu olaylarla gurur duyuyor. Ne diyelim Allah akıl sağlığı versin...
fiesta73 03-10-2005, 15:57 Bırakın arkadaslar bunları... türkiye'nin ilk futbol takımı kırılmadık rekor bırakmamış. Alınmadık kupaya bir var. Bunlar hala nelerden bahsediyorlar. Bir Zamanlar babaları Ali Şen Soylerdi fb linin fb liden başka dostu yok diye... Adam ne kadar haklı kim niye sevsin fb yi... Gittikleri her yerde başkanları küfür yiyor. Her yerde taraftarı olay çıkartıyor. Her takımın hakkını yiyorlar. Bunlar bu olaylarla gurur duyuyor. Ne diyelim Allah akıl sağlığı versin...
sevgili fatati sizlerde bir çok mesajı ve yazanları artık ciddiye almayın. Kim ne derse desin olayhakan hariç hiçbirini ben ciddiye almam. olayhakan yüreği sevgi ile dolu pırıl pırıl ve bir okadar da dürüst bir arkadaş ancak onun yazacağı olumsuz şeyler değer verdiğim için beni üzer ama diğerler asla. sizde lütfen diğerlerine cevap bile vermeyin. :wave:
Doğru soyluyorsun fiesta. Ama bazen okudukça sinirleniyorum. yönetime de bu noktada kızıyorum. Geçensene ortaya çıkan büyü sansasyonu, teşvik ve diğer bomba olaylara bizim yöneticiler hiç ses çıkarmadı. Tahminin Aslantepe ye ses çıkarmamaları içindi. Ama ne oldu yedirmediler. Teke tekte başkan açıkladı stadtan başka hiçbirşey yapılamayacak oraya. Peki ne oldu bu hoşgörmeler teşvikler şikeler... Bu sene harekete geçiyorlar... hade canım diğer takımlar olmasa o pankarta izin verirmiydi başkan. Ne derdi Ergun Gürsoy " Olur böyle şeyler futbol bu..."
sberta sen kimsim yaaa. 36 mesajın var 36'sı da bu mesaj herhalde. böyle adamların bırak Galatasaray sayfasına girmesi foruma bile girmesi yasaklanmalı. her konunun altına bu mesajı yazman mı lazım arkadaşım. ne derdin varsa söyle. böyle başka yerlerden aldığın yazıları buraya kopyalayıp durma.
bayulgen 03-10-2005, 19:50 Vallahı pps cok guzel bır BESIKTASLI olarak cok begendım..Avrupada basarıdan bahsedıyoruz yerı gelıyor kardesım basarı dedıgın alınmamıs kupa alarak olur yada alınmıs kupayaı tekrar alarak..Ne dıyım avrupa buyuksun...Umarım gelecek yıl bunu hem TÜRKİYE hemde butun camiana hatırlatırsın .....:love: :love:
Ayrıca karıkature kahkalarla guldum demek bızım halı sahasa turnuvasında kazandıgımız kupayıda gs aldı :) ....Salih memecan omur adamsın yaa...
Saygılar..
reis1905 04-10-2005, 22:39 Sayın Bayülgen...umarım siz de bu yıl Avrupadan UEFA kupasıyla dönersiniz.
Saygılar...
BOZKURT1905 04-10-2005, 22:52 çok güzel olmuş birader eline sağlık bizim değildi diğerlerinin bu slaytı görmesi gerekir :)
reis1905 04-12-2006, 15:00 Link Yenilendi...
giovanni_tea 04-12-2006, 20:27 hemen indiriyorum..
Ellerine sağlık @reis 1905..
reis1905 04-12-2006, 20:56 hemen indiriyorum..
Ellerine sağlık @reis 1905..
Daha önce bakmamışmıydın dostum? Ölü linki yeniledim sadece... Saygılar...
mightythor 05-12-2006, 02:45 ellerin dert görmesin ilaç gibi geldi valla hergün bakıcam buna:smiles34:
:smashfrea bu senede fortiste görelim sizi. sizinki kupa büyüklüğü kabul ediyorum tebrikde ediyorum.ama şu Fenere dil uzatmayın kupalarınızla mutlu olun.bizim büyüklüğümüzün tarifi yok anlatılamayan sadece yaşanan.bütün kupalar şampiyonluklar sizin olsun.sarı ve lacivert bizim olsun.saraçoğlundada size hep geçmiş olsun
|