slm
Bu isi bilen ustalardan ricam.
Ben matrix reloadeni 1.6 dan 1.55 bir türlü ceviremiyorum lütfen yardim edin.
üc tane fun 5 kartiyla yazilim yapiyorum olmuyor receiver next 8000 setuptan
baslayip insertcard 1 re geliyorum karti takip okeyliyorum ve sonra
performing smart card download yaziyor daha sonra
card extracted or not responding yaziyor ve yine 1inci karti yaziyor olmuyor
sorun nereden kaynaklaniyor yardimlarinizi bekliyorum.
tsk :stupidprv
arkadasim banada next 7500 dapci da aynisini yapti mach1 in tavsiyesi ile baska bir alette denedim (echostar 3600),hatasiz olarak ilk seferde doldurdu sanada baskabir alette denemeni tevsiye ederim
he hey bende cok ugrasmıstım ama sagolsun ustadlar bana loadır gelince her sey halloldu size tafsiyem loadır almanız dunyanın kolaylıgı varmıs
saygılar
arkadasim banada next 7500 dapci da aynisini yapti mach1 in tavsiyesi ile baska bir alette denedim (echostar 3600),hatasiz olarak ilk seferde doldurdu sanada baskabir alette denemeni tevsiye ederim
slm
wolf arkadas ben bunu humax 5400 de denedim yine ayni oluyor
birde Mach 1 hocanin nagra emuyu titaniuma yaziyorum nextte karti
koydugumda bana conax bulundu yaziyor tabiki birsey göstermiyor neden?
tsk
MR loader aparatı varsa her cihazda sorunsuz olur genelde funlarla birçok cihazda sorun oluyor..Yeni nagra emu dosyaları içeriği farklı biraz o yüzden 8000 de açmaz eski dosya kullanıyoruz şu an yenileri yeni yazılım bitince kullanacağız kısmetse..
arkadaslar piyasaya yeni verilen MR loader çok hızlı 20-25 snde modülü yüklüyor ayrıca 3 adet fun fiatından daha ucuz denemenizi vede fun kurtla eziyet cekmemenizi dilerim.
sevgiyle kalın...
MR loader aparatı varsa her cihazda sorunsuz olur genelde funlarla birçok cihazda sorun oluyor..Yeni nagra emu dosyaları içeriği farklı biraz o yüzden 8000 de açmaz eski dosya kullanıyoruz şu an yenileri yeni yazılım bitince kullanacağız kısmetse..
slm
Mach 1 usta
Öyleyse bana eski dosyalardan hangisi oldugunu söylermisin birde
MR loader alirsam yazilimi nasil oluyor
tsk