sancaktar
07-02-2004, 19:49
merhaba arkadaşlar
sunny ile ilgili çalışmalarımlarımı sizlerle paylaşayım istedim
malum emü yazılımı yükledim.Bu yazılımda benim ilgimi çekenler şöyle özetlenebilir
1.polsatlar dahil hispa hariç çok hoş çalışıyor cihaz ve kanalları çok çabuk açıyor. :)
2.Cihazda bir kanalşın üstünde iken infosuna basılırsa;
korkunç bilgiler geliyor..
kanala ait bütün bilgiler karşınızda..
sesi tekmi çiftmi..
teletexi varmı yokmu
hatta en güzeli
yayının şifre türü ve identi
bu konumdayken kanalları değiştiğinizde identlerin değişimini
görmek çok hoş.. :wave: hatta hangi pakete ait olduğuda gözüküyor..
hatta bazı yayınları sadec tek şifreleme metodu kullanıyor sanıyordum ki gördüm farklı bir kaç
türüde kullanıyor..
bazı tanımadıklarıda var tabii..
Bu gün biraz oynadım cihazla .çok hoş bu özellikler..
bide hispayı açsa değilmi :crashs:
selamlar
SANCAKTAR
Birde Radio Backraundu değişse çok süper olacak.
goldmaster yazılımı ile radyo background değişmesi lazım
yturkoglu
08-02-2004, 01:06
Sunny için şifreli kanallar için nereden yukleme yapabilirim.
hispa yı su kaon da acmıyormu denedinizmi..
goldmaster yazılımı ile radyo background değişmesi lazım
sunny emulu yazılımlarla değişmiyor eski yazılımları ile değişiyor.Emu yazılımını attıktan sonra atarsan cihaz açılmıyor bilginize.
Kaon yazılımda 12.01.A5 sorun yok.Değişiyor.
devildawn
12-02-2005, 00:41
birgün bende öğreneceğim :)
beyazkurt
12-02-2005, 02:54
evet aynen size katılıyorum menü çok hoş sadece grafik şeklindeki sinyaller kötü
arkadaşlar sunny 8020 yeni yazılım hispayı açıyor ***viev playboy gibi yani cabo lar açık son yazılımla
birde ekolayzer şeçeneği ekleseler hani şu 5+1 dvd lerde ki gibi mükemmel bir şey olurdu her halde ????
evet aynen size katılıyorum menü çok hoş sadece grafik şeklindeki sinyaller kötü
İnfo düğmesinden sonra kırmızıya bas grafikler yerine saat ve uydu ismi çıkıyor
kumandadan mute basıldığında kanalı değiştir ses geliyor bu normalmi arkadaşlar
bu da benden
recal tuşuna 2-3 saniye basıls tutarsanız kanalları belli sürelerde ardı sıra gösteriyor......
Değerli Dostlar,
Sunny 7011DCI cihazım var,yazılım yüklediğimde eski ayarlarım aynen kalsın istiyorum.Yani attığım kanallar tekrar gelmesin,sıralamaları değişmesin...vs.
Mümkün olduğunu bir arkadaş birkaç hafta önce tarif ediyordu ama ben o tarifi kaydetmedim,bir daha da bulamadım.
Nasıl olduğunu anlatacak bir usta mutlaka bulunur umuduyla,sağlıcakla kalın...
arkadaşım basri
kendine göre hazırladığın ayarların degişmesini istemiyorsan yazılım attıktan sonra reset yapma aynen yeni yazılımla beraber aynısı kalır ben her yazılımdan sonra reset attım hiç reset atmadığımda oldu hiç farkını görmedim muhakkak bir faydası vardır ama herhalde o kadar önemli degil sonuç olaran dostum bende senin gibi ayarlamak yerine yeni yazılımdan sonra reset atmıyorum selamlar...
ekrem336
14-02-2005, 19:06
arkadaşlar gerçekten son yazılım muhteşem..evde 5+1 sinema sistemim var dijitale bağlı gerçekten multivisionlarda yani 4-5 te çok güzel ses veriyor..tabii ki spdıf çıkış ayarından 5+1 i açarsam..yani uzun lafın kısası yapanların uğraşanların aline sağlık ben gerçekten cihazımı seviyorum....saygılar herkese...:)
Olayhakan
14-02-2005, 19:29
valla arkadaşlar burası sunny methiye bölümüne dönmüş.gerçekten şu an için gayet başarılı oldu.gayet sorunsuz,hızlı ve olabildiğince güncel.şu an en kralı bile diyebilirim kendi adıma.yalnız çok değil 1 ay önce sunny i burada onlarca kişi yerin dibine sokmuş,hatta satmaya bile kalkışanlar olmuştu.o zamanlar ben,ve benim gibi düşünen dostlarım sabırlı olmayı önermiştik.ve sabrın sonunun selamet olacağını bir kaç kez dile getirmiştim.işte son haliyle sunny karşımızda.tek kelimeyle "muhteşem"diyebilirim.ama bir kaç zaman sonra yine olumsuz durumlar olacaktır.bazı kanllar yine kaybolacak.işte burda ümidimizi kaybetmeyip gelişmeleri daha sakin beklemeliyiz.isyankar tavırlar kendimizden başka kimseye zarar getirmiyor.nasıl olsa her şeyin üstesinden geliniyor.ve bu konuda yılmadan çalışan ustalara buradan saygılarımı gönderiyorum.bir arkadaşım bana sorsa sunny alıyımmı?diye sadece ona şunu söylerim "ne duruyorsun!"
saygıılar
galipuraz
16-02-2005, 15:36
arkadaşlar sunny kanal editörü kullanırsanız ayarlarınız aynen kalırdeğişiklik olmaz