Grafik Görünüm : Matrix Reloaded Funcard Splitter v1.0
misfortune 09-12-2003, 14:24 BU NE İŞE YARIYOR DİYE MERAK ETİYSENİZ..
Bu matrix moduller için yayınlanan (mr01,mr02,mr03,mr04,mr05).upd dosyalarını .hex e çevirmeye yarıyor böylelikle fun kartla yükleme yapılabiliyor.. Tek yapmanız gereken programı çalıştırıp open upd dosyasını işaretlemek..sonra generate bastığınızda iş bitiyor..programın olduğu yere seçtiğiniz kart kadar hex dosyası yapıyor...bu program sayesinde tüm Fun kartlarla mr güncellenebiliyor..
http://www.turkeyforum.com/satforum/uploaded/misfortune/pmk.jpg
FUN 2 (64Kb/8Kb) makes 22 hex Files
FUN 3 (128Kb/16Kb)makes 11 hex Files
FUN 4 (256Kb/32Kb)makes 6 hex Files
FUN 5 (512Kb/64Kb)makes 3 hex Files
FUN 6 (1024Kb/128Kb)makes 2 hex Files
FUN 7 (2048Kb/256Kb)makes 1 hex File
sn misfortune ben bu programı bir türlü indiremedim baska şeylerde denedim mesela 6in1 indirdim oldu fakat bu olmuyor.
Dosyayı foruma upload edemedim olmuyor linkini koydum ordan indir
http://www.matrixcam.com/zips/MaTrix_FunSplitter.zip
misfortune 23-01-2004, 16:40 uploadta bir problem var galiba..ama mach1in verdiği link çalışıyor..
sevgiler
ben bu programı bir türlü çalıştıramadım şöyle bir yazı çıkıyor.
failed to load control common dialog from com dlg.32.ocx. your versiyon of com dlg.32.ocx. may be outdated. make sure you are using the versiyon of the control that was provided with your application.
ingilizce çat pat olduğu için tabi hiçbirşey anlamadım anlayan arkadaşlara duyurulur.
electronicer 23-01-2004, 22:15 au.1 visual basic runtime ları makinanda kurulu olmadığı için programı açamıyorsun sana tavsiyem bilgisayar dergilerinin birinden bu vbruntimes adlı dosyayı kurman (eski dergi cd lerinin hepsinde var)
slm
ben bu programı bir türlü çalıştıramadım şöyle bir yazı çıkıyor.
failed to load control common dialog from com dlg.32.ocx. your versiyon of com dlg.32.ocx. may be outdated. make sure you are using the versiyon of the control that was provided with your application.
ingilizce çat pat olduğu için tabi hiçbirşey anlamadım anlayan arkadaşlara duyurulur.
bu programı kur sorun kalmayacaktır..
http://www.matrixcam.com/zips/multicam35.zip
alibeyamca 24-01-2004, 00:56 cas studio 2.1 programını kurup ondan sonra kurarsanız sorunsuz çalışır bilginize selamlar........
alibeyamca 24-01-2004, 01:06 misfortunenın dediği gibi uploadda sorun var şu en kısa zamanda Bülent Hocam düzeleceğini söyledi ondan sonra upload edeceğiz bilginize selamlar.......
multicam35 programını setuptan kurun (yukarda link verdım ındırmek için) funkart bolucu sorun olmadan calısacaktır
multicam 35 i indirdim fakat gene olmadı alibeyamcanın dediği programımı denesem acaba (cas studio 2.1) bu programla adres vs.bilgisi verebileceklere duyurulur.
misfortune 24-01-2004, 19:08 Arkadaşm bu dosya mutlaka senin bilgisayar da da vardır..Sadece register etmen gerekli system32 klasörüne bak...'comdlg32.ocx' dosyasını bul ..Register32 dosyasının üstüne bırak..Register oldu diye mesaj gelir..Sonra çalıştır bakalım çalışacakmı...eğer çalışmazsa tekrar yaz..o dosyayı uploadta sorun olduğu için atamıyorum 5 küsür mb.
alibeyamca 24-01-2004, 19:37 au 1 ,
Buradan http://www.ucassupport.nl/casinterface/english/Software.htm indirebilirsin kolay gelsin selamlar........
1)merhaba arkadaşlar ben sorunu hallettim nasılmı ayni sayfadan uload software flash zip dosyasını indirdim ve fun splitter le beraber açtım ve pencere açıldı alibeyamcanın dediği //www.ucassupport.nl/casinterface/english/Software.htm onuda indirdim fakat ne işe yaradığını anlayamadım connect butonu var basıyorum program not found please check connektions and tri again yazıyor bu program ne işe yarıyor bilgimiz olsun en azından.
2)birde fun splitter programı sadec UPD uzantılı dosyaları bölüyor BİN ve HEX uzantılı dosyaları bölmüyor xamuh güncel dosyasına baktım BİN uzantılı dosya var UPD uzantılı dosya yok güncel olarak UPD uzantılı dosya bulabileceğimiz bir adres varmı veya burada olacakmı?
3)birde sn misfortune tarif ederken ayni mr modül günceller gibi güncelleyeceksiniz diyor mr modül güncellerken her karta 1 adette uload software flash hex atıyoruz bundada ayni şekilmi olacak yoksa sadece böldüğümüz UPD dosyasınımı atıyoruz biraz daha açıklayabilirsek benim gibi aklında soru işaretleri kalan arkadaşlarda faydalanır?
alibeyamca 25-01-2004, 01:19 au1,
cas studio 2.1 programını kullanmıyacaksın zaten o program cas interface için onu kurduktan sonra fun splitter programı sorunsuz çalışır onu söylemek istemiştim fun splitter programında upd dosyası çalışır isteğinize göre fun2-3-4-5-6 kartlar için hex dosyası hazırlayabilirsiniz dediğin dosyalar mr modül bölümünde mevcut bilgine selamlar........
Güncelleme olayına gelince illaki kartla güncellemen gerekmez tüm ****** hergün değişmiyor zaten güncel bir 6in1 dosyasının içinde MR keyleri mevcut cihazdan modül menüsünden değişen keyleri ident numaralarına göre elle kumandadan girebilirsin.........
aynı regıster işlemı bendede sorun oldudu bır ara fakat sımdı her wındowsu yukledıgımde multıcam35 yukluyorum....funsıplitter sorunsuz calısıyor..
Au arkadaşım sen Fun kartla MR modul *** gunceleme işinde herhalde bayagı ugraştın!Sorunu takip ettim ama Fun kartla nasıl MR Modüle güncel keylerin yükleneceği konusunda yeterli bir cevap alamadın sanırım,Şimdiye kadar sorunu herhalde haletmişsindir,Fun Spliter ile upd dosyalarını böldükden sonra karta yükleme işini bana da anlatırsan memnun olurum,"Flash" yüklenmiyor diye tahmin ediyorum.Bir bilgi verirsen sevinirim saygılar
1)merhaba arkadaşlar ben sorunu hallettim nasılmı ayni sayfadan uload software flash zip dosyasını indirdim ve fun splitter le beraber açtım ve pencere açıldı alibeyamcanın dediği //www.ucassupport.nl/casinterface/english/Software.htm onuda indirdim fakat ne işe yaradığını anlayamadım connect butonu var basıyorum program not found please check connektions and tri again yazıyor bu program ne işe yarıyor bilgimiz olsun en azından.
2)birde fun splitter programı sadec UPD uzantılı dosyaları bölüyor BİN ve HEX uzantılı dosyaları bölmüyor xamuh güncel dosyasına baktım BİN uzantılı dosya var UPD uzantılı dosya yok güncel olarak UPD uzantılı dosya bulabileceğimiz bir adres varmı veya burada olacakmı?
3)birde sn misfortune tarif ederken ayni mr modül günceller gibi güncelleyeceksiniz diyor mr modül güncellerken her karta 1 adette uload software flash hex atıyoruz bundada ayni şekilmi olacak yoksa sadece böldüğümüz UPD dosyasınımı atıyoruz biraz daha açıklayabilirsek benim gibi aklında soru işaretleri kalan arkadaşlarda faydalanır?
misfortune 24-02-2004, 15:30 diğer yeni açtığın topicte cevapladım...http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=2283
dostlar bin dosyasını fun kartla mr,ye yülüklenebilirmi yoksa cas,lamı olmsı lazım
bin dosyasını casa gerek yok..mr loaderın olması yeterli
alibeyamca 24-02-2004, 23:48 yusuf,
bin dosyası fun kart için değil ya cas interface olacak yada mr loader ile yükleyebilirsin bilgine selamlar.......
misfortune 25-02-2004, 12:00 arkadaşlar bir yanlışınız olmasın bin dosyası sadece ve sadece direk olarak casinterface ile atılır...diğer türlü atabilmek için bin dosyasını updye çevirmeniz gerekmektedir..onun içinde mrfm_v1_rc5(maniplator) programına ihtiyaç duymak zorundasınız..bu porgramda o kadar güvenli değil modulunuzu uçurabilir..xamuh o programla birkaç modul uçurmuştu biride bülent Tekcan' ın modulu...
bence binle uğraşmaktansa upd dosyasını mach1 in verdiği sepv1.2 yle keylerini güncelleyip atmak daha risksiz..sepv1.2 nin kullanımını anlatmıştım...
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=2291
ahmetuysal 28-02-2004, 20:42 :help1: merhaba arkadaslar ben fun 6 ile yuklemeye calısıyorum fakat 1kartı okuduktan sonra{performing serial dowload yazısından sonra cable removed or baudrate too high for this stb.please.try.again.yazısı cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
yilmazdeveci 13-03-2004, 18:14 matrix modül ne işe yarar
misfortune 13-03-2004, 18:16 bu konuyla ne alakası var sorunuzun..ve neden bu matrix modul bölümünü okumadan böyle bir mesaj açma gereği duydunuz..
neyse kısaca kartsız açılabilenleri açıyor mr1070 yüklersende polsat ve tv cabo au...
birde bunu deneyin.
http://www.ucassupport.nl/software/casinterface/sep_v1_1.zip
@yılmaz mr modul kartsız *** girilen bir modul hispesat hotbird turksat astra vs deki birçok yayını açmaya yarar ama seca2 conax vsleri açamaz
Selam Arkadaşlar. Ben Pc'mde XP pro. TR Kullanıyorum.bende scripler çalışmıyor matrix in sayfasındanda dowloand lıyorum çalışmıyor.bana yadıcı olursanız sevinirim
Hevalcano 02-04-2004, 13:08 bin sdosyası cas ıle atabılşır funkartla hex dosyalarını atacaksın
ARKADAŞLAR BENİM matrix modülü fun kart ile güncelleyebilirmiyim. bu programı kullanarak.
misfortune 12-06-2004, 11:45 bu program sadece upd dosyasını hangi fun kartı kullanacaksanız fun2,fun4 fun5 fun6 ona göre bölmeye (hex) oluşturmaya yarar..bu şekilde oluşturduktan sonra funla yüklersiniz..
benim modülün flashı silinmiş galiba yeniden modülü yükleme yapmak istiyorum.
fun 2 kartım var.
misfortune 12-06-2004, 12:55 o zaman sadece casinterface ile yükleme yaparsın funla yapamazsın..
tuncay karayanı 27-06-2004, 03:00 arkadaşlar bende mr.170 modül var bunu nasıl 1.80 ne çeviririm.şuan seca2 leri çözemiyorum. çözmem için ne yapmalıyım. bana anlatırmısınız.
tsokankoseoglu 27-08-2004, 16:14 arkadaşlar mr modülü *** güncellemsini cas ve programmer hariç hangi yolla yaapabilirim.... örneğin fun kartla güncelleme işlemi yapılabilirmi veya leptopla yapılabilirmi....cevaplarınızı bekliyorum.......saygılar.... :) :) :)
tsokankoseoglu 27-08-2004, 17:04 ama nasıl
misfortune 27-08-2004, 17:10 155 ve 1060 upd dosyalarını bu programla aç...keyleri güncelle funa yazdıracak şekilde kaydet..ve funa yükle..aynı versiyon günceller gibi güncelle o kadar..yalnız bazı keyleri güncel görmene ragmen yüklediğinde güncel olmuyordu bu programla...
fun2 için hangi flash dosyasını kullanacagız acaba...
beyazkurt 16-04-2005, 01:13 modül kitlendi açma şifresi yokmu olan varsa lütfen yazarsa
beyazkurt 16-04-2005, 01:14 elimdeki modül matrix eski modul
dreamsatt 17-04-2005, 19:50 modül kitlendi açma şifresi yokmu olan varsa lütfen yazarsa
Modül kitlendiyse flash arıza yapmıştır.Bunun şifresi falan olmaz.Selamlar..
|